Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
aj ja by som rada vediet ako to je s tehotenstvom a PP chcela by som babetko ale este pockam. Jasne ze sa netreba rozrusovat co ak bude zle vsak zenam zvykne byt aj zle. Uvidime. Ozaj co sa tyka liekov moja psychiatricka vie ze chodim k endokrinologicke aj som sa pytala ci mozem brat lieky a ona ze ano. Ja nastastie nemam vedlajsie ucinky pri remoode a frontine.
ina damaxy ja beriem tiez rano tu tabletu thyroxin 50-tku neviem ci to suvisi jedno s druhym PP a st.zlaza moja kamoska brala silnejsie lieky na stitnu dokonca nemohla velmi otehotniet a dnes caka babetko.Stitna zlaza ze vraj tiez moze byt z nervou co mi aspon kamoska vravela neviem ci to je pravda.Dufam ze sa dame do kopy ja mam tolko lekarok rozbehanych. Psychiatricka, endokrinologicka a gynekologicka vsade mi treba ist na kontrolu v priebehu mesiaca tak mi drzte palce nech je vsetko ok. Vsak ked nebude teraz bude potom.
ja som brala neurol asi dva mesiace potom mi dala frontin ale zvykla som si raz dva. Ja co sa tyka stitnej zlazy neviem beriem lieky akurat si uz musim opat dat predpisat lebo som nestihla vo stvrtok ani v piatok kedze sme boli v tom madarsku. Mne pred rokmi este byvala obvodna povedala na prehliadke ze sa jej zda ze mam vacsiu stitnu zlazu trosku ale nic. Na jesen som robila vodicak a robila mi zas prehliadku povinnu a hovorim jej ze kedysi davno mi hovorila ze mam trosku zvacsenu stitnu zlazu a ona ze dobre ze posle krv do labaku inac aj zubarka mi vravela ze trosicku mam zvacsenu. Prisli vysledky z labaku a vsetko v poriadku. Ako som spominala na velku noc mi zacali tie problemy s PP ale to som nevedela ze to je PP proste u mna to zacalo stahovanim hrdla dusenie a strach ze stratim vedomie tak som isla opat na endokrinologiu ona ze krv je v poriadku ze keby ma dusilo zo stitnej zlazy ze by som mala obrovsky krk ale ze mi urobi ultrazvuk tak mi urobila a ze nejaku inu strukturu mam akoby som mala mat tak mi dala lieky kontrola o pol roka uz pomaly mozem ist aj na kontrolu zas si pobeham aj na gyndu mi treba ist lebo som mala pred pol rokom strasne zle vysledky co asi spustilo celu moju PP ale po histologii to bolo super tak dufam ze opat to bude dobre.
barunka ja zasadne tiez neziaduce ucinky necitam lebo tiez by som si ich asi vsugerovala tiez sa len opytam po jedle alebo pred jedlom rano vecer a bodka :-)
no veru damaxy zo zavislosti na tomto fore :-) ale je to fajn pocit ze vas vsetky poznam a ze si piseme co nove dni idu a je nam stale lepsie a lepsie pomalicky. Vsak damaxy?
zittka aj mne tento nas diskusny klub velmi pomaha. Ja sice nemam zachvaty ale tiez sem tam pridu obavy napr. vo stvrtok ideme do madarska tesila som sa ale take ze co ak a bude v madarsku neviem nic po madarsky a potom ale nic sa mi nestane nestresuj hovorila som si a potom som na to uz aj zabudla ale ide to pomaly aj s tym cestovanim aj ja som mala problemy v autobuse ale vacsinou chodim autom soferujem cize som nejak bola nutena sa s tym vysporiadat hlavne si hovorim na veci z ktorych mam obavy tak si poviem ze ma to tesi a ze to rada robim a nic sa nestane. Je to zvlastna ta choroba PP ale budeme spolu bojovat a urcite to vyhrame.
citam clanky postupne tak aj reagujem nebola som tu od stredy bola som sa kupat dva dni v madarsku bolo super robila som co som chcela teda nic :-) a bolo super ja mam rada tobogany smykalky a vlny som ako mala co sa toho tyka :-) ale robi mi to nesmiernu radost tak si ju doprajem. Inac ja napr. na hlavu neberiem ibalgin ani ibuprofen lebo ma boli z neho zaludok a uz som par krat mala potom problemy so zaludkom takze radsej len paralen to mi pomoze vylezim vyspim sa a uz hlava prejde. Ale asi fakt bolo divne pocasie stredu lebo aj mna po dlhom case bolela hlava od pondelka do stredy.
damaxy plne suhlasim ja ked uz citim unavu koncim s pratanim varenim ci zehlenim nebudem riskovat zachvat.Ak my mame presne ze narok na oddych a bolenie hlavy.
ahoj ina ja som bola nedavno presne v tej istej situacii unavena hlava ma bolela spala som potom ale na druhy den ma opat bolela hlava ja beriem vtedy paralen 500-ku a vacsinou mne to zaberie na hlavu a mozno bol nejaky blby tlak lebo aj kolegyna sa stazovala ze ju boli hlava.
ahojte dievčata,mne tiež včera volala sestra, že maju aj ona aj jej syn vysoke teploty, či ich nezaveziem k lekarovi.Maju virozu a ona ešte aj anginu k tomu.To bude tou zmenou počasia.No ja idem konečne do zahrady robiť, mam tam kopec sliviek a broskýň.Krasny vikend a užite si ešte slniečko!