Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Ja tiež nie som najštíhlejšia mám pri 174 cm velkost44 a kde tu nejakú zásobu a moj manžel ked ma postiska acíti tú slaninku povie Bože môj toto všetko je moje.No nie je milý?

tish

som objednana v septembri, ja jej to aj chcem povedat ale zatial beriem iba asi mesiac. ale zatial mi nevadi ze chudnem, ja aj chcem dat par kil dole aspon tie co mam navyse.

damaxy

Najhoršie je pre nás donutit sa to je ako sekera na krku to nono.Ved stačí ožehlit len na zajtra,alebo pri telke.Ja to mám niekedy rozložené cely den a po troške si požehlím,odbehnem a ked nedorobím zbalím a tak

jolanka

Jarka ty si kludne tu cokolatku a bomboniky dopraj aj kazdy den u mna je to s tou cokolatkou horsie pri mojej vahe by som ju nemala,ale obcas si doprajem,moj muz ma miluje taku aka som.

damaxy

tish ano tie stavy som poznala,ked som nemohla nič.Ale ked sa človek sám nepozbiera a ostatní to nevedia je to tažké.Tak si porozprávajme aspon takto,ak ti to pomáha aj to je niečo.Jolanka a ty máš akého deturenca jedno či viac?

Jarka77

jolanka aj ja som sa bala byt sama doma dokonca sa stalo ze priatel bol tyzden v nemocnici ked zacali moje stavy tiez mal problemy ani za svet som neostala sama doma spat bala som sa tak som bola u mamky teraz je to v pohode ale ked nemusim tiez radsej som v nejakej spolocnosti. Citim ze to ide k lepsiemu. Zmenila som tiez postoj k zivotu nezblaznim sa ked nestihnem. Ale trebalo by mi pozehlit a tak sa mi nechce odkladam to stale na zajtra :-) stale je nejake zajtra :-) ale asi to dnes uz vezmem do parady ked sa mi bude chciet vecer.

Jarka77

Ja som inac tiez najprv schudla z 58 kg na 50 kg pri mojej vyske 171cm ale teraz uz opat priberam a som velmi rada asi uz mam takych 54. som dost zavisla na cokolade:-) zboznujem ju mohla by som zjest aj kilo naposedenie ale taku bez orieskov a tiez nemam rada visne v cokolade. Som zvedava ci mi uz budu znizovat v tom septembri davku. Musim ist vo stvrtok aj na endokrinologiu lebo mi dosli lieky.

Jarka77

Ahojte baby ja sa mam fajn obed uz navareny aj zjedeny prisla som ku mamke na navstevu tiez ma net tak som neodolala pri tej nasej zavislosti na nasom fore :-). Vcera som sa bola s mamkou aj kupat na kupku bolo fajn. Dnes my tu na vychode mame stale horuco neviem ako je u vas asi pojdeme na zmrzku. Som rada ak je uz niektorej z vas lepsie. Prajem vam krasnu nedelu a zajtra hura do prace. :-).

jolanka

TIs ja som brala Welbutrin schudla som asi 12 kg za mesiac,ale stav paniky mi ten liek zhorsoval.Neskusis povedat lekarovi o svojom probleme , mozno potrebujes zmenu lieku.