Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
radsej nie, nepochopili by to, aj ked sme sa uz na tuto temu davno bavili. som pre nich proste divna a sibnuta. nebudem s nimi byvat naveky a nemam chut sa s nimi ani hocikedy bavit a pocuvat ich nekonecne problemy o tom ako musia pocuvat v praci rozhovory kolegyn ktore maju ine smiesne problemy...proste nie su to ludia na ktorych sa mozem spolahnut, zvlast ked mi bolo vytknute, ze im zavidim ze su spolu, co nie je pravda, lebo ja im doprajem.
damaxy pre mna sa to stalo tiez prioritou.Keby ste videli to moje dieta jak krasne buvinka.
kde pracujes ked sa o tom nesmu dozvediet?
jolanka dôležité pre mna je aby som sa dobre psychicky cítila a dobré oblečebnie malé nedostatky zakryje
aspon ze mate chlapov ktorí vas miluju
Preco skus im to povedat mozno ta pochopia a pomozu a mozno keby si to povedala aj spolubyvajucim tak by zmenili postoj a pomohli ti.
jolanka: musim verit, ze sa mi to zlepsi. dost ma vycerpava praca, tam nesmie nikto zistit aky problem mam, boli by to zbytocne problemy navyse. a mam iba 26.zatial sa snazim to uhrat, aj sa mi zatial dari, este mam v sebe tu zodpovednost, za to co musim urobit.
No,je ten moj ze co by bez tej ritky robil ato ked sme sa spoznali som vazila 54kg dnes mam 75 kg.
damaxy: som sama v cudzom meste, mam sice spolubyvajucich ale je to par, takze oni nemaju zaujem mi nejako pomoct. myslia si, ze som sibnuta, co som sa dozvedela v jedinej hadke ktoru sme za 2roky co spolu byvame mali.a tych par ludi co tu mam, je ich naozaj malo, jednak mam problem im to povedat a asi by ma ani nepochopili.
Len aby ti nezhorsili tvoj stav zavolat jej mozes kedykolvek, ja som sa tiez tesila,ale tie stavy boli hrozne cim dalej tym horsie.