Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte rané vtáčiky,takže už štebocete,no zitka tak kukni,mrzí ma,že som to pre nu takto vybavila,ale píšem jej sms,dievčatku nášmu.treba ju povzbudit,to pomáha.
ahoj zitta aj tebe dobre rano tak v noci sme nespali dve moj syn mal 39 horucku klesne mu tak na38 a znova hore takze noc sa zmenila na zabaly,meranie teploty,a podavanie liekov a strach aby nedostal krce.Teraz je vraj neaka hnusna viroza, pred dvoma tyzdnami bol maly chory,potom muz, nakoniec ja a teraz opat maly.Neboj urcite ju daju do kopy,ty si chod oddychnut a vyspat sa.Ja som na nocne zvyknuta nne 4 hodiny spanku stacia aj prerusovaneho.Prajem vsetkym pekny den a pokial mozte rychlo von do prirody.
Dobré ránko všetkým dievčatkám!
Ja som už hore,vlastne som ani nespala vôbec. Po polnoci ma zavolala kamarátkina dcéra,že mame je veľmi zle,má horúčku 42°. Nebývame v jednom meste,ale som jej zavolala pohotovosť,lebo nemajú auto,a bola len s deťmi doma. Cez telefón som deťom radila čo majú spraviť,kým príde dr. Okolo tretej mi volali naspäť,že mamu odviezli do nemocnice, lebo ani dr.nevedeľ pomôcť,bolo jej stále horšie. Boli veľmi vystrašený,musela som ich ukľudňovať. No aj ja som mala pokazenú celú noc, už som nemohľa zaspať,a je mi hrozne na vracanie. Zase ten stres išiel na žalúdok.
Dúfam že jej pomôžu.
Misha,už aj to je úspech,keď si premýšlaš nad svojou chorobou,a chceš to zmeniť. Neverím že tvoja mama si nič nevšíma,keď si vyplakaná. Mala by si jej posťažovať,aké trápenia prežívaš,určite Ťa pochopí.
Pekný deň Vám prajem,bez stresu:))
Damaxy,máš chybu v adrese,preto Ti to nešlo . Správne: zita663@freemail.hu
Takže zita s jednym "t"
Čakám:))
Dievčatá, veľmi ďaujem za vaše príspevky..prepáčte, ak sa jednotlivo nevyjadrím ku každému, ale práve ma má v pazúroch smútok, úzkosť, a všetky tie zlé pocity:-( Len mi stále tečú slzy, neviem ich ovládnuť, pred mamou sa skrývam, aby ma nevidela:-( Dnes som to s jedlom zvládala do 18h, snažila som sa, aj deň bol celkom fajn, ale potom:-(...ach yo:-(...no, len som vám chcela povedať, že vám veľmi ďakujem...všetko som si dôkladne prečítala...
SARA- prepáč, ale ja takéto rady neposkytujem, nebudem niekomu pomáhať dostať sa do pekla, do kolotoču, z ktorého sa nedá tak lahko vystúpiť...Keby som mohla vrátiť čas, nikdy by som s tým nezačala...vôbec to nemá cenu! Nič tým nezískaš, len kopu vecí stratíš:-( Hlavne tie, na ktorých Ti najviac záleží:-((...tak nad tým trošku popremýšľaj...
Všetkým vám prajem dobrú nocku...
P.S. a nemáte niekto nejakú radu, čo pomáha proti nespavosti?:-(( Denne spím max. 1hod, pijem aj čaj na spanie, ale vôbec nepomáha:-((
zitta skúsila som to znovu,kukni
akurát sme sa s malou vrátili z prchádzky,robíme jej také večerné výlety a tak som tu.Zittka a adresa je zitta663@freemail.hu?
Damaxy,ešte som mail nedostala, neviem čo je, akoby to poštár roznášal??
Ja som teraz písala Zlatke,a už to dostala.
Pekný večer Vám prajem:)))
barunka neviem ci som to prehliadla ale nepochvalila sa nam ako si dopadla v tom obchode.ale ja verim ze dobre.drzali sme ti palce.
ahoj dievcata.certa spominate uz som tu.aj ked sa vzdy neozvem a nenapisem maila tak som urcite s vami.precitam si nase boliestky a fungujem dalej.teraz ked som prisla z roboty mala som na citanie 6 stranok.tak ste sa rozpisali.dost sa tam diskutuje o vypadavani vlasov.ja osobne zatial nemam ten problem ale myslim si ze to moze byt zo zakladneho ochorenia stitnej zlazy,ktorym trpime skoro vsetky.ci je to hyper alebo hypofunkcia.miske by som chcela povedat ze nad anorexiou urcite sama nezvitazi.potrebuje odbornu pomoc a samozrejme energiu aj z tohto nasho fora.sara ju moze strasit kolko chce ale z vlastnej skusenosti jej mozem povedat ze z b vitaminov sa nepribera.ja som skoro do 35 rokov mala necelych 50 kil.robila som vselico mozne len aby som pribrala,brala som vsetky b vitaminy vo vsetkych formach a nic.potom som zacala priberat aj zo vzduchu a mozem povedat ze sa citim s mojimi skoro 70 kilami ovela lepsie ako ked som bola chuda.aj psychicky aj fyzicky.tak sa miska toho pribratia neboj.kludne sa najedz ved telo si zoberie z tej stravy len tolko kolko potrebuje.a ked ma niekto nabeh na obezitu moze sa aj na hlavu stavat kilecka sa ukladaju.treba sa len zdravo stravovat.radim radim ale ten moj jedalnicek -same nezdrave jedla. ale ja sa polepsim-mozno.zitka dakujem za maila.uz som ti odpisala.dievcata pozdravujem vas vsetky.drzte sa ahojte.