Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

Som tu tiez tak priebezne,pocitac u nas ide skoro nonstop tak preco ho nevyuzit,inac este cvcim aj jogu.Som na materskej a toto sa mi zda ako super napad aspon si s niekym pokecam a nemusim pocuvat svoju prasvokru,muza mam v robote takze to tu tak zneuzivam a pri tom sa liecim, fakt mi to pomaha ja nemam problem ist do autobusu,ani do nakupneho centra necitim sa zle medzi ludmi ale ked som sama.A este mam problem ked som sama tak furt upratujem takto nepozeram aspon do skar kde je spina proste s vami robim same pokroky.

tish

jolanka: nie je to umyselne ale zacalo sa mi pacit, ze chudnem. beriem xanax a trittico, ja som sa na inej teme pytala ci to niekto nebral a ci s tym nema skusenost.

damaxy: ja viem, len niekedy nemam tu silu ist von. a nie je tu nikto kto by ma vykopal, ze stavaj a pod!

damaxy

Jolanka a ty ideš niekam,alebo teraz relaxuješ pri PC.Inak ja ked sa napapkám uvarím si kávu a potom sadnem k PC tiež sa tak dobre uvolním,ja tomu hovorím dostanem sa do rovnováhy duše a tela.To milujem tan pocit,lenže vtedy nech sa na mna ani niko nepozrie,lebo by bolo po rovnováhe.

damaxy

tish,ale ja si želám,aby si sa s tým pekným dníčkom pripojila,nedela je na oddych a niečo pekné pred pracovným týždnom si užit.Nechodíš na bicykel,korčule,plávat,prechádzky a podobne.Vieš mne niekedy stačí vyjst na lúku a sadnút si tam a pozorovat život mušky,motýle,kvietky vo vetre,a tak obláčiky,ich tvary.Vtedy mám pocit ako v nebi.Tie zvuky sú iné upokojujú a odnášajú všetko zlé preč.Skús to.A potom si privri oči a dýchaj a vnímaj sluchom a potom opat očami a oddýchneš si.Naozaj tento náš život na zemi je krásny dar,vychutnávat a vychutnávat.

tish

mishka: to nie su kraviny ale drobne radosti ktore maju obrovsky vyznam! aj ja to mam teraz s jedlom tazke, lebo prestala som jest skoro uplne a aj ked som predtym pissala nieco ine, pravda je ina:( a stracam nad sebou kontrolu. ale nemyslim na jedlo, skor sa mi z neho robi zle. a na jednej strane chcem schudnut ale na druhej, vravia mi vsetci ze mam v srdci brusny tanec, ktoremu sa sice venujem iba rok ale je to teraz to jedine co ma drzi a dodava mi energiu, kvoli nemu by som zase chudnut nechcela. a tak sa vo mne tie pocity teraz biju a ja to neviem vyriesit:(

tish

ahojte dievcatka, teraz som sem dosla, vcera som zase vstala so strasnou depresiou ale po telefonate s mamkou, ked som sa musela premoct a nerozrevat sa(nevie o nicom) som v sebe nasla silu a prestahovala som si izbu aj ked som sa natrapila s tazsim nabytkom aspon sa tu teraz necitim az tak hrozne. prajem vam pekny dnik, nech je urcite krajsi ako ten moj. vecer a rano byvaju velmi tazke.

jolanka

Ja uz mam navarene,dieta mi zabava teta, tak chvilu relaxujem,pijem si kavicku a citam si tu,maly uz teplotu nema, sice ma hnacku, ale nie silnu,asi by som sa mala ucit ale to az vecer ked bude ticho.