Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Silvi precitaj si cele forum lieky su podpora, ty musis zmenit zmyslanie,naucit sa oddychovat a povedat nie.Ked to na teba pride napis tu vacsinou niekto vzdy je apomoze ti to prekonat.
Caute, pravidelne navstevujem toto forum, a konecne som sa odhodlala napisat. PP trpim uz pol roka. Zacalo sa to unavou a nespavostou a nakoniec som dospela do takeho stadia, ze som sa v noci zobudila na to, ze ma premkol totalny strach. Myslela som si, ze udrela moja posledna hodina. Chvilu bolo dobre, ale vo februari, so sa nacisto psychicky zlozila a musela som zajst k lekarke. Urobila mi vysetrenie, a zistili, ze mam prekonanu mononukleozu a nejaky cytomegalovirus, taktiez prekonany. Predpisala mi Xanax, neskor Citalec, ale zachvaty sa vracaju, dost nepravidelne. Neviem predvidat, kedy to zas na mna pride. Najhorsie na tom je, ze sa nemam komu zverit a potom sa nacisto citim ako cvok. V poslednej dobe ma trapia len mierne zevraty a potom pride totalna panika. Teraz beriem Neurol a Paratonin, este som len zacala tento tyzden, dufam ze to pomoze. Bojim sa len tych zavratov, lebo si potom myslim, ze urcite mam nieco s hlavou. Napiste mi ake skusenosti mate s liekmi ktore beriem, ci to nemoze byt nahodou od nich. Ďakujem.
Zitka,potešila si ma uprostred dna dakujem a ja ta tiež poteším.Máš poštu Zitka
Ahojte,
Som už trocha oddýchnutá, kamošku poslali z nemocnici domov, už má l e n 38.5° teplotu. Dodtala injekciu,a povedali jej že to má z tej reumy. Pekne sme dopadli s tým našim zdravotníctvom. Chuderka aj ona má depresiu, ale ani sa nečudujem,nikto ju neberie vážne.
Jarka, fajn že si späť, oddýchnutá,opálená,veselá.
Damaxy,písala som mail.
Držte sa dievčatá, sme v tom spolu:))
damaxy ja mam strasnu chut na cokoladu vedela by som zjest kilo cokolady :-) a predtym nic ked som videla tie nektarinky v madarsku neodolala som a kupili sme a teraz nic nerobim a chodim do kuchyne a jem nektarinky :-) nahrada za cokoladu :-)poslednu dobu mam nenormalnu chut na sladke.Cim to je? Pytam sa sama seba:-)) asi som uz v pohode a dohanam cukor:-)
tak ti prajem prijemne opatrovanie ja zboznujem babetka.
pozeram od stredy tu nie som a 10 stran pribudlo no nic idem varit a idem potom k mamke len taku rychlovku idem uvarit ze cestovinu vrtaky a potom na cibulke oprazim trosku sunky roztopim nivu syr a dam sladku smotanu a je to. Este docitam dnes vase reakcie som na starane 6. Dnes je tu u nas pekne horuco a ja som specena z madarska a pritom bolo pod mrakom trochu inac take pigmentove flaky na tvari na cele sa mi uribili asi z liekov ze? A mala som aj krem s faktorom na tvari. Hadam to zmizne.
takto si predstavujem oddýchnutú foristku,Jarka ty máš energie a radosti v sebe,že dnes vela zvládneš.Inak ja teraz opatrujem tú našu jedačku a kakačku, som v pohode a slniečko svieti na mna z každej strany.
damaxy ja nemam rada huby :-) este tak na vianoce v kapustnici inac nie :-). Ja sa nehambim ani nemam uz predsudky povedat ze chodim na psychiatriu zijem vo velkom meste a kto chce nech si mysli co chce ja viem aka som a ze co to obnasa.
damaxy ty si naozaj nase slniecko ked citam teraz to co si mala vsak vies aj mne to zacalo ze sa zadusim som rada ze to uz nepoznam co to je ale vdaka tebe a babam co ma dotiahli na psychiatriu ten stach co mi je bol asi najhorsi co a mna tyka co ak umriem co ak infarkt dostanem a pod? Bala som sa byt sama a dnes je to v pohode. Mala by som teraz upratovat ale este trosku popisem .-)