Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Takže Tish,to čo bolo nezmeníš,treba to niekde odložit,je to v tebe ale nehrab sa v tom ja mám na to takú kartičku s múdrou myšlienkou a posielam ju každému nech si ju číta každé dve hodiny a znie takto:Bože daj mi silu aby som mohla zmenit veci,ktoré zmenit viem.Daj mi trpezlivost,aby som sa dokázala zmierit s vecami,ktoré zmenit neviem a daj mi zdravý rozum,aby som to vedela rozoznat.Prosím ta napíš si to na viditelné miesto.Zo začiatku my takéto myšlienky ohromne pomohli.Ja som taký rozumový typ a idem viac aj do takýchto vecí.To čo niekto povedal zamyslím sa rozoberám a je to zo skúseností ludí.Prečo neprijat hotové,ked to pomáha?

damaxy

Vieš tá generácia je už riadne oplotená a mnohí už sa len držia svojho a mladost je pre nich súper.Vieš to je vek na prd niečo dokázat tak sa držia a vás menej skúsených takto zdržujú lebo by ste ich predbehli.

tish

dakujem dievcatka, preto sa zverujem vam. co mi brani? moja choroba. a dalsia vec, som skor sexualnym objektom a mam aj nejake hnusne zazitky z detstva a mladosti. to je asi aj pricinou toho co sa so mnou teraz deje. strach z chlapov som uz davno prekonala, mala som aj par vztahov ale je to stale vo mne, aj ked som sa uz s tym zdvoverila, je to stale tam.

damaxy

No tish tých chlapov máme,ale aj svokru ,takže nič nie je zadarmo.Vieš tie boje s nou a s manželom a so mnou.Ona je inteligentná,a syn ju chráni vieš z toho ochorieš raz dva.Vieš čo mi to dalo roboty dostat sa do tohto stavu a bývame tu všetci v jednej domácnosti.Jednoducho zmena postojov ku všetkému čo vyvolalo tieto nepríjemné stavy.Ked mi chodí po kuchyni a také reči.To som si stále nosila v hlave a spustilo ma to na dno.Všetko je po starom len ja mám to v hlave po novom.Je to kus roboty,ale dá sa .Tish ty to tiež dokážeš.Musíš si okolo seba urobit pletivo všetko pustit len potial a dost.Nechat to mimo seba.

tish

damaxy: uz som dostudovala a teraz pracujem, je to tak ako pises. bude dobre :) aj ked sa teraz usmievam cez slzy, snazim sa. ked sa da, pustim si orientalnu hudbu a chvilu si potancujem aspon saa fyzicky unavim a zamestnam mozog.

tish

jolanka: v statnej sprave, na jednom ustredi. nerada by som to takto verejne. a okolo mna su vsetko ludia medzi 40-50 rokov, uplne ina generacia.

damaxy

Jolanka,vieš oni sú na nu pár a ked jej to takto raz povedali a v hádke neviem či ja by som to urobila.Tish ty musíš nájst silu v sebe a niekedy úprinmá spoved narobí viac zla a zraní a pošle nižšie.Viem,že tá sila príde tish,len niekedy treba dlhšie čakat.Všetky citlivé duše to takto znášajú a to ma rozčuluje.Lebo niektorí ludia akoby nemali srdce.Dokedy budeš sama,študuješ,alebo si šla za prácou,možno aj toto osamotenie spustilo túto chorobu