Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Tish ja ti napíšem,že aj mna dostali také nevyjasnené veci a tým,že som si to stále pripomínala a opakovala a prežívala,a čo som ja povedala a čo svokra a čo muž a čo ja a dookola,jednoducho ja som odpadla z boja prvá.A odtrpela si úzkost záchvaty paniky a všetky iné vyšetrenia.Teraz si poviem,sama som si to spôsobila,sama som na to prišla a sma si dávam pozor aby sa to už nikdy nezopakovalo.

damaxy

Tish toto musíš dostat zo seba preč tieto spomienky a pocity,lebo nevyjdeš psychicky.Skús si to nejako uzavriet a nevracat sa k tomu s umýslom riešit to.

tish

jolanka: ono je to prijemne, to ano, len ono to nie je jednoduche vyselektovat a zistit umysel, presla som roznymi obdobiami, pokojnymi, burlivymi, to asi vsetci, isty cas som doslova muzom co ma mali radi zamerne ublizovala, s tym ked ja som trpela za zneuzivanie, zneuzivala som ja ich ale prestalo ma to bavit, zistila som, ze iba sama v sebe ozivujem spomienky a tym si ublizujem. a doteraz neznasam dotyky ludi, nezansam starych chlapov,l neznasam ked sa ma dotknu, aj ked je to iba podanie ruky

jolanka

Tak mila tish, ja som bola tiez sexualnym objektom,a ver vies ako krasne sa to da vyuzit,tak si to uzi, vyberaj, pretoze tak najdes toho praveho, ver aj ty pravy sa pozru radi na peknu babu a mozno ta uz aj niekde v kute caka, tak otvor oci zabudni na minulost,tvoja choroba nie je prekazka pomoze ti najst toho praveho.Pretoze len ten k tori pri tebe stoji aj v chorobe ta miluje.

tish

ja sa snazim aj tak zit, neharabat sa v skaredych veciach, viem, ze ich nezmenim, tak to neriesim. a neriesim ani to co sama nezmenim a ani neovplyvnim, pride mi to ako zbytocne mrhanie energiou. viem ze je vela zlych a zavistlivych ludi a aspon tu som nasla chapave dobre dusicky, dakujem!

damaxy

Tish a to,že si pekná,atraktívna,múdra sú tvoje prednosti,využívaj ich vo svoj prospech aj to sa naučíš,ludská zloba má dlhé chápadlá,ale čistá dušička sa toho nebojí.To čo máš si dostala od života ako dar,tak to využívaj a to,že ostatní sú iní je ich problém.Tak.

tish

dakujem dievcatka, preto sa zverujem vam. co mi brani? moja choroba. a dalsia vec, som skor sexualnym objektom a mam aj nejake hnusne zazitky z detstva a mladosti. to je asi aj pricinou toho co sa so mnou teraz deje. strach z chlapov som uz davno prekonala, mala som aj par vztahov ale je to stale vo mne, aj ked som sa uz s tym zdvoverila, je to stale tam.