Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Mishka ta kniha je pekna. A vaha kolko vazis. Ja mam tiez 170 a teraz vazim 55 kg a som velmi chuda. A co si urobila zle? Ak chces napis mail na jarka7711@azet.sk
jarka, ako čítam, tak máš sviatok..Prajem Ti všetko najlepšie k meninkám, prajem Ti veľa zdravia, oceán šťastia, rieky snov, veľa radosti, a ani kvapku starostí. Aby sa Ti darilo a všetko sa Ti splnilo. Cmuk.
No to si si dala,takto sa skoro po...t.No ale my to chápeme a ja som včera neplakala len som rozprávala apotom sem písala a bolo dobre a dnes ráno ma sused zobudil opravujú strechu no takže tak.Za chvílu pojdem varit obed a chce sa mi ?Nechce a práve preto pojdem lebo lenivost neznášam atak by u nás chcela byvat.
a vies co ked sa okupes ozvi sa nalakuj si nechty a hned sa budes citit lepsie. Bojuj o svoj zivot je to naozaj dar nie kazdy ma to stastie. Poviem ti jeden pribeh moja kamaratka mala dve deti syna a dievcatko a stalo sa to ze nestastnou nahodou jej muz havaroval a maly podlahol zraneniam.Na vine bol jej muz ale zvladli to bolo vidno na nich ako sa maju stale radi ziju teraz pre to dievcatko aj ked chlapcek navzdy ostane v ich srdciach. Nemal sudene zit dlhsie ale ty mas. Zabojuj my ti tu na fore vsetky pomozeme. Pis ake mas pocity co ta trapi bude ti lepsie. Neboj sa ziadna z nas sa ti nevysmeje ani neodsudi vsetky mame svoje trapenia mame dobre aj zle dni ale ako my raz damaxy povedala vsetko zle sa raz na dobre obrati a stalo sa lebo som nasla v sebe tu silu kazdy den si najst malickost z ktorej sa tesim.
Jarka, tá kniha môže byť pekná.. ja sa bojím, že sa mi vyšplhá váha až na 50kg a to mám len 170cm!!!:-((((((( Dnes som urobila niečo veľmi zlé:-(((((((((((
To nevadí,ale mysli na to že máš sviatok a to je tvoj den a všetci nech to berú na vedomie.Dnes si možeš pýtat viac ako inokedy a aj niečo pekné kúpit na seba.
damaxy, tak ja si jednu tabletku dám...a pôjdem do postele, vyplačem sa, možno sa mi uľaví, ale pochybujem:-( Keby som mala aspoň tabletky na spanie:-( Keby som mohla zaspať:-( Ale zatiaľ mi stačí tá celá krabička preháňadiel:-( A von dnes nepôjdem:-(- dôvod ani písať nebudem:-((
mishka to nevadi ze si zo zahoria takto sme si blizko na maily citim tvoj smutok. Moja neboj bude lepsie pomalicky mas cas nemusis sa plasit. Hlavne ziadne diety nic normalne sa stravuj. Kazda zena je krasna musis sa naucit mat rada samu seba to je vytaztvo nad vsetkym. Pride cas ze sa pozies do zrkadla a budes sa sama sebe pacit. Vies co poradim ti knihu ak mas zaujem zacni ju citat vola sa MILUJ SVOJ ZIVOT je to velmi dobra kniha mne velmi pomohla.Najdi v sebe silu ja verim ze ju mas kup si ju a pomalicky zacni citat. Su tam dobre velmi dobre rady ako mat zacat rad samu seba.
Tak Tak Hyla,vyzerá že konečne dostávame rozum a chápeme že čo druhým robí dobre môže to aj nám robit dobre,ked na druhých počkáme nech aj oni na nás počkajú.Ved to je o tolerancii,úcte a láske.Len neviem prečo to tak málo praktizujeme na sebe.Pre rodinu sa ideš zodrat a pol hodiny za den preseba nie uchmatnút a užit?No ako by nám mohlo byt dobre,ked sa takto k sebe správame
damaxy som v praci este neoslavujem, ale velmi by ma potesilo keby dnes mishke bolo lepsie len keby sa jej chcelo zit to by bol pre mna dnes najkrajsi darcek.