Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

Mishka to vobec nie si si pekna holka dobra mila.Modli sa aby ti bolo lepsie ja to robim a naucila som sa mat samu seba. Ja som kost a koza ako z koncentraku ale uz to tak neberiem mam rada samu seba. Aj ked si mozno baculka si pekna a budes stastna ziadne umretie lebo budem plakat cele tyzdne a zas dostanem zachvaty. Nemozes umriet jednoducho nemozes mame ta velmi radi.

hyla

miska ty nemas nic v zivote co by si chcela dosiahnut?nie to za chces schudnut.nieco v com budes dobra a budes vediet ze vies nieco za co ta ludia budu uznavat a obdivovat.napis nam kolko mas rokov ci chodis do skoly,ci mas surodencov.trocha prehdime temu aby si myslela aj na nieco ine.si ako nasa sestra.chceme ti pomoct.nie su to len prazdne slova.aj mne pomohli dievcata,uz sa citim lepsie lebo som tiez nemala komu povadat o svojej chorobe a pocitoch a pomohlo mi to.tak a teraz zasa pomozeme my tebe.len sa musis chciet aj ty usilovat.

damaxy

Vieš ja som mala včera den na figu,ja vtedy mám chut odíst a všetkých nechat tak a oslobodit sa .Len potom si uvedomím,že ked odídem,moje drahé deti by museli robit za mna a mám ich natolko rada,že sa vrátim a bojujem.