Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

ano mishka ja nechcem aby si trpela vyvracaj ich no a co ze je mamka doma zavri sa na wc-ku a daj ich prec proste povies ze ti sadlo nieco na zaludok nieco si uz vymysli si chytra holka. :-). Aj ja som salila niekedy mamu ;-). Hlavne to dostan zo seba prosim ta.

ina

miska teba prijali na vysoku školu a ty tomu hovoríš spackanie.a kam budeš chodiť aj moja dcera ide na prvy ročnik vš a teraz mame problemlebo nedostala internat a hladame neaky privat v blave ale neak sa namnedari, ozaj baby z blavy neviete o nieko kto prenajima študentom byt?alebo ako sa da zohnať ubutovanie v blave.

Jarka77

Mishka aj ja som v tvojom veku nechala skolu mama ze tiez ze som ju sklamala ale potom ju to preslo. Dnes studujem a je pisna na mna. Dnes si aj super z mamkou rozumieme ked som mala 20 co nebolo az tak davno isla mi na nervy s tym poucovanim a staranim sa a ze som tvrdohlava a pod. To prejde. Zacni chodit na vysoku skolu gratulujem ze ta prijali aj mna prijali na tuto bez prijimacok a studujem tesim sa ze chodim do skoly chodim aj do prace. Zvladnes to ak ti bude treba nejake materiali napises mi a ja sa pokusim ti to zohnat bude ta to bavit uvidis.

mishka

damaxy, ja ich doma nedržím, u mňa nikdy nevydržia viac ako 2 dni:-( A dnes ráno som bola o 7h naklusaná v lekárni:-(
Jarka, a oni ešte neúčinkujú, neskôr...a vyvracať ich? Nemôžem, mamka je doma:-(

Jarka77

mishka keby som bola zo zahoria hned som pri tebe ale neda sa tak som tu na fore pre teba dnes sme tu vsetky pre teba zalezi nam na tebe naozaj zalezi.

ina

nechcem miska aby si teraz odišla, a ovzdušie tu vobec nekaziš.Myslíš si,že ked bolo mne najhoršie a pisala som sem tak som kazila ovzdušie.Ved keby nam bolo dobre tak by ma ani nenapadlo taketo forum hladať.Vtedy som mala ine starosti a kvoli nim som sa sem dopracovala.Len piš, je to ako s rozpravaním.O mna sa neboj ja si poradim.Len sa o teba bojim.

mishka

Jarka, chcem zomrieť aj kvôli spackanej škole:-(((( A teraz ma prijali aj na 2 vysoké bez prijímačiek, ale k čomu mi to je, keď som...? (to je ďaľšia kapitola:-( )...Proste som všetko zničila! Nič doma nepočúvam od mamky len to, aká som neschopná, sobecká...:-((

Jarka77

mishka to ze si zobrala tabletky uz sa stalo nevadi vela pij tekutin a vela chod na wc-ko popripade snaz sa to dostat zo seba no ja ta tu potrebujem dnes nikde nechod. Si velmi dobry clovek kazdy urobi preslap to nevadi ucime sa aj z vlastnych chyb. A vobec tu nekazis ovzdusie. Jasne ze ta nemozme pochvalit za 30 tabliet. Keby ja som ich vzala 30 tiez by si nebola rada ale to neznamena ze kazis ovzdusie. Stalo sa pekne vela pi a ak by si to vedela vyvratit urobila by si mi radost. Bola by som velmi smutna keby sa ti v den mojim menin aj iny den nieco stalo. Mishka moja zlata napisem ti mailik.