Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Mishka a ako to,že také veci držíš doma?Ja keby som chcela byt zdravá hned to vyhodím.Mishka...Namiesto toho nám radšej mailuja píš a povedz si ,že najprv to a potom to a potom ono a čo som to vlastne chcela na začiatku? Uvidíš ,že to pomôže.Ja si tak hovorím,ked chcem dáky mls,že dám si poobede,potom,že nemusím dám si zajtra a tak si stále slubujem a ked chcem si splním Takto si trénujem vôlu.
mishka to je super ze chces studovat psychologiu nic nie je zbabrane das si prihlasku budes sa na to pripravovat vsetko sa da napravit neboj sa. Ja mam 29 rokov ked som mala 22 vykaslala som sa na skolu ale vratila som sa na druhy rok idem do posledneho rocnika rychlo to zbehlo super spoluziacky mam vzajomne si pomahame. Stale mozes studovat s tym jedlom sa to napravi. Rodicov nikdy nesklames nas teda tiez urcite nie. Ja by som chcela aby bola z teba psychologicka a bude vyborna ked toto prekonavas aspon budes potom vediet poradit ludom aj to je skusenost. Das sa do poriadku pomalicky neboj sa. Ja som za mesiac zas schudla 10 kg odmietala som jest bolo mi zle ale teraz je to lepsie vdaka tomu foru. Som rozvedena prezila som peklo na zemi myslela som ze sa zblaznim nevydela som isty cas vychodisko ale zijem a chcem zit. Vsetko preboli teraz sa ti to nezda potom pochopis a bude z teba super psychologicka.
ina, no vidíš, veď som im tu hovorila, že tu len kazím ovzdušie...len mi nepovedali pravdu..Nechcem, aby si sa kvôli mne trápila, aby Ti bolo zle:-(( Tak ja radšej idem...
Majte sa..:-(((
No to ja neviem,ale asi si to prehnala neviem ,fakt neviem čo s tým.Odvodní ta to poriadne a dúfam,že neskončíš v nemocnici,lebo tam nemajú internet,Oj Mishka ,Mishka.
Jarka, môj mail je Misenka85@atlas.sk. Ak budeš chcieť, môžme si napísať..
Mishka to teraz vidíš takto,ale ak trochu spravíš krok budeš to vidiet inak,môžeme ti to každá potvrdit,bez zmeny postojov a priorít by sme boli na tom zle.Takže môžeš písat
damaxy, raz som si dala 15tbl. a myslela som, že zomrem od bolesti, tak som zvedavá, čo urobí tých 30 tbl.:-(((
trochu som si pokecala so svojim synom, a zostalo mi tak smutno.Vratim sa sem a je mi ešte smutnejšie.miska prosim ťa vzchop sa!nerob take veci, jarka ma dnes sviatok ja sa tiež pripajam a prejem všetko dobre a hlavne nech maš stale dovod na usmev,ona je tu tiež aby ti pomohla a ty nas tu takto strašiš!!Ja sa o teba tak bojim že ma začina chytať panika.
mishka napis mi mail nieco o sebe a ako sa to zacalo ze si dospela k tomu ze nechces zit? Kolko mas rokov ja ti tiez napisem o sebe.
hylka, a ešte tie Tvoje otázky: Čo by som chcela dosiahnuť? Mojím snom je študovať psychológiu...ale vďaka jedlu som všetko pokazila...To je ale ozaj stráááášne nadlho:-( Mám 20, do školy chodím a mám 2 starších súrodencov- 22 a 25r. Ten starší je už ženatý, býva v Brne, a pracuje tam na psychiatrii... ten 22-ročný ide do 5roč. politológie...
Nechápem, ako som mohla všekto tak pokaziť, sklamať rodičov, priateľov...Reprezentovala som Slovensko v atletike, tancovala v telke disco tance, v škole vždy vyznamenaná...a teraz? Je po všetkom. Všetko som spackala, všetkým len ubližujem, môj život stratil úplne zmyseľ...:-(