Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

mishka ty mas svoj zivot pre seba kazdy ma svoj osud a osud ta tu priviedol k nam my ti pomozeme. 30 tabliet je vela ale uz to nerob prosim ta. A vobec nas neotravujes sme radi ze nam pises. Kolko mas Mishka rokov?

mishka

damaxy, no, má sa užiť jedna tabletka, ja som si dala 30...Nech ma to aj roztrhá, zaslúžim si trpieť..
Jarka, keby sa to dalo, tak svoj život niekomu dám- onkologickým pacientom, ľuďom, ktorí by chceli žiť, ale ...:-((
Tak ja idem...pekný dník a prepáčte, že som to tu zasa narušila:-(

Jarka77

mishka dakujem krasne za blahozelanie, ano mam dnes meniny aj ja ti prajem uprimne z celeho srdca vsetko len to dobre v zivote

hyla

miska daj si magne B6 tym s amy napchavame ked si chceme ulavit.si nase zlaticko najmladsie tak sa o teba postarame len musis s nami komunikovat.napriklad ja mam strasne krivy nos a bola som dlho z toho nestastna a myslela som si ze sa preto nevydam.a raz som si povedala ze ked ma bude niekto chciet tak to bude pre moje modre oci a nie krivy nos. a potom som si z neho robila vzdy srandu a hovorila ze tie oci su dvolezitejsie ako nos.a tiez som sa snazila byt sikulka.studovala som.byt v niecom dobra naucila som sa strikovat a hackovat a ako sa mi smiali a ja som ich nechala hovorila som si ze ich ten smiech prejde a neostane im nic ale ja budem nieco vediet viac.a potom som zacala sit na masine vysivat a ucit sa jazy no a teraz si z neho robim statnicu.vies myska vsetko usilie sa ti raz vrati desatnasobne len musis vydrzat.ja som velakrat chcela so vsetkym seknut ale som si povedala ze to je moj zivot a robim to pre seba aby som bola silna.ze to dokazem.mam na to.a dokazala som to.vidis ono to ide ale nie zo dna na den.pomaly ale iste.tak napis uz nieco o sebe miska.