Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dievčatá, poznáte liek Frontin? Ak áno, neviete, koľko sa môže užiť najviac tabletiek? A ulaví sa po ňom?:-(
damaxy,
ďakujem...a čo nové? Nič:-(...
Zasa tu len plačem:-(((((
Mishka ,život je dar,a svet je krásny prístav kde môžeme na čas ostat.Mysliet na smrt a zabit na to tu nie sme.Ty sa cítiš zle no nie si jediná kto to má dnes tažké.Každý tu máme určitý čas a každý tu máme nejaký význam.Nemusíš dokázat vela niekomu stačí že si tu.To že žiješ má pre niekoho zmysel.Nemôžeš to vziat,len tak.Skús robit v živote zmeny,ked toto čo žiješ ti nevyhovuje.Máš chut si vziat život,ale čo tak tú chut a zlost využit na to a zmenit ho? To je vačšie vítazstvo,nad sebou a aj nad inými.Skús túto cestu.Všimla sisi iste ako sa mi tu niekedy potácame a trpíme,je to trochu odlišné ale utrpenie máme rovnako bolavé.Mishka,my ti chceme pomôct,inak ako slovami a radami a povzbudením to nevieme.S láskou ti dávame našu energiu a náš čas tak popracuj spolu snami a povedz dost bolo toho zlého.Presvedčila som sa v iných príspevkoch,že to chceš dokázat,tak len trpezlivost a úcta k sebe samej a zvládneš to.Uf.Napíš čo nové
Barunka damaxy@atlas.sk damaxy@zoznam.sk skús.
barunka, ja ju zobudiť nepôjdem...a ona mi aj tak nepomôže, sere na mňa...a ja jej pomoc ani nechcem...Už sa teším, keď mi za pár hodín zaúčinkujú tie lieky..
Dnes som mala ísť ku psychologičke, lenže som jej napísala sms, že neprídem, že mám brucho jak tehotná, že chcem zomrieť...Dnes vyzerám jak prasa...A asi by som k nej mala prestať chodiť, len ju okrádam o jej čas:-((( a to nechcem...
Chcem si rezať ruky, chcem cítiť fyzickú bolesť.
miska, mysliš si, že všetky ktore tu pišeme si robime srandu?!Ked som nepoznala toto forum chodila som psychiatričke a stretavala som sa s ludmi, ktorí mali ovela horšie problemy ako ja ale nikto o tom nehovoril,každy sedel v čakarni a trapne sa citil už len kvoli tomu že tam sedí, neskor po par týždňoch sme sa začali rozpravať a pochopili sme že sme na jednej lodi, nie je to o tom že sa mame radi je to o tom, že každa si chceme pomocť a spoločne sa nam to darí.a počase si zvykneš na tych ludi a maš ich rada.
mishka,vie,že sa vlastne nepoznáme,ale potrebujeme ťa.Už len preto,lebo budeš ďaľšia,ktorá to zvládne.A to posilňuje zároveň aj nás-ani nevieš ako.Mysli na svoju maminu,čo by si bez teba počala.Choď ju zobudiť,povedz jej ako sa cítiš.Určite ti pomôže.Je to tvoja mama a má ťa rada.
ina,
konečne by bol kľud...na všetkých stranách..
barunka, no, mamka si išla naspäť lahnúť...nie som sama....
miska,na toto ti neviem odpovedať, ja som sa vždy smrti velmi bala.A čo by si tym dosiahla?!!!