Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Mishka ja si dávam magnézium to ta uvolní a jeden frontin ti dovolíme,na náladu.Možno že po nom aj trochu zdriemneš.Inak lepšie by bolo íst von na vzduch,ked budeš taká vonavá z kúpela a niečo pekné si kúp.To si urobíš radost a navnadíš aj nás.
Jarka, ja keď idem okolo zrkadla, tak sa mi chce plakať..A ja som z druhého konca Slovenska- zo Záhoria..
damaxy ked pises o tej vani tiez by som si dala.je to super vec.vtedy som najvacsia egoistka.prv so skakala ku dcerke ked trosku zaplakala ale teraz ju ucim ze musi aj ona pocat,ze mam pracu a ked ju dorobim tak jej pomozem a je to lepsie.sice sa mala velmi hneva ale uz nie je taka rozmaznana.a z tej vane teraz uz nevyleziem ani za svet.musia vsetci cakat aj keby furiky padali.a viete kolko bolo pre to kriku kym sa to naucili,ja som si zatial spievala a kupala sa.teraz je to uz lepsie.nemozeme sa zodrat pre druhych musime mysliet aj na seba vvazit si samych seba a potom si budu aj oni nas viac.
mishka ziadne pod vodou ale nad vodou usmej sa len trosku pozri sa do zrkadla a povedz si som pekna. Z ktoreho mesta si ak mozes napis.Ja som z KE.
Jarka..ja ho neužívam...len...mám ho doma...a asi by sa mi teraz niečo zišlo:-(
hylka, ty si Frontin niekedy neužila? Nevieš, či sa po ňom ulaví?:-(
Jarka, ja som narozdiel od vás strašný sobec....:-(
mishka ja beriem na noc frontin rano beriem jednu tabletku remood a vecer jeden frontin a po dvoch tyzdnoch to zabralo ale musis si priat aby zabralo a zaberie ja nemam ziadne ucinky. Pomoze to.
miska vies aj my mame na figu dni ale povieme si ze zajtra bude lepsie.ze aj ja mam na tomto svete miesto a chcem on bojovat lebo si ho zasluzim tak ako ostatni.a nikto mi nebude kazit moj pekny den.to ty si vyrobis pekny den roznymi aktivitami, vyuzijes cas pre seba lebo ty si najdvolezitejsia,je to tvoj zivot a chces ho mat pekny nech si ostatny hovoria co chcu.pekne pomaly sa budes ucit robit si radost az sa to naucis.kazdy vecer si napises co pekne si pre seba urobila.a pojde to pomaly.nechci to zmenit z hodiny na hodinu to by si sa pripravila o tie super pocity sebavedomia ze to dokazes a potom uz nebude nic co by si nedokazala.len treba zacat.najst v sebe silu a my ti budeme pomahat ked budes mat pochybnosti.a bude to .je to jednoduche skus
mishka prestan my ta tu naozaj potrebujeme ziadne umieranie ziadna tabletka novy postoj k zivotu.Myslis ze ja som nebola na uplnom dne? Bola som tiez som mala stavy chcem umriet ale nemohla som nemohla som kvoli nasim kvoli ludom ktori umieraju na zakerne choroby. My ta naozaj potrebujeme nemozes umriet.
damaxy, keby ma tak niekto udržal pod vodou:-(