Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mishka ak si tu napis mi na mail svoj zivotny pribeh svoje trapenie ja idem teraz na obed poobede ti napisem ja svoj na mail. O 13 som tu ako na koni.
som tu nova len som sa chcela pozriet o com to tu je prisla som z ineho fora.
peto BA co sa moze stat ked sa miska predavkovala tymi liekami?studujes medicinu nevies nahodou?
mishka si tu?
mishka ja budem tvoja starsia sestricka a budem ti radit cez mail aj pri uceni ked budes potrebovat alebo si len tak pokecat. A pride cas a sa stretneme. Dobre?
tak velmi vela pi tekutin aspon 3 litre raz dva tri.. sup sup. A ziadna zastava srdca sa nekona.
No neviem komu si znicila lebo ja som velmi rada ze si nas navstivila na fore a nechod prec jedine to co som ti poradila. Ked chces budem tvoja starsia sestra a budeme si mailovat. Prijmas to?
Jarka, nemôžem to vyvracať, lebo mám problém s jedlom! Keby som aspoň tú zástavu srdca dostala, ako píšu v letáku, keď sa človek predávkuje:-((( Lenže moje telo je moc odolné:-(
mishka ziadne rezanie pekne sa chod okupat kopec peny vies co vyjdi potom z kupelne najprv chod na to wc-ko mame len odvrkni ked s nou to nechces rozoberat v tom veku ani ja som velmi nechcela okup sa s penou a mysli na mna ze ta mam rada a ze mi na tebe zalezi a pusti si hudbu a pocuvaj. To je jedno ja pocuvam fun radio take niekedy somarinky tam hovoria co ma rozveselia. Hlavu hore ideme na to takze to wc-ko v prvom rade. Ja cakam .... moja zlata hlavu hore ja som v tvojom veku tiez prezivala krizu spolu to zvladneme ja to uz mam vsetko odskusane.
Naozaj už idem, nechcem ubližovať ešte aj vám...Viem, že som vám zničila dník, ale ak má niektorá z vás pevné nervy, a dá sa to ešte napraviť, tak vám želám- pekná deň...
Mishka ved mas iba 20, tazke obdobie prejde. Ja som studoval na jednej skole do 20,ale ked som sa dostal na medicinu, co bol moj sen, tak som to nechal a teraz som stastny. No vlastne mimo zdravotnych problemov co prave mam:-) A tiez vsetkym Jankam vsetko naj.....