Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tentvoj psycholog miska ti nedal anidepresiva,lebo sa mi zda ze si natom horsie ako ja a naozaj by si ich potrebovala na ukludnenie a vtedy sa inaksie rozmysla.bez stresu,strachu a uzkosti.napis co uzivas ake lieky ti teda dali.
juj.no tak bez sa prejst...keby nieco ..tak napis..z:)
prihama, ja môžem jesť, ale nechcem:-(( Mám vyžehlené vlasy, tak sa idem prejsť:-( Ozvem sa nejskôr...majte sa a ďakujem.
no to som ja :)) no..mishka..len tak sa pytam..lebo som sa zacitala..a teraz neviem ze ci nemozes papkat..alebo ako to je...ak nechces tak o tom nepis...len....aby som vedela ze s cim mas tazkosti..a ak mozem tak rada pomozem...z:)
zzz: ide o môj problém s jedlom, strach, úzkosti, výčitky atď....prečo?:-(
Bože, v mojom živote sa celkom vytratilo nadšenie, zmyseľ pre humor, tvorivosť a spontánnosť, všetko to, čo patrí k ozajstnému životu...Ustavične som očakávala komplimenty, pretože tie boli pre mňa meradlom toho, ako ma hodnotí okolie. Makala som na sebe a čakala som pochvaly. Posúvalo ma to ďalej, aby môj život nevyšiel nazmar...Teraz už nežijem, len prežívam, a mám pocit, že ja som si svoj život už odžila...:-( Žijem život, ktorý pomaly prestáva byť životom.
ehm..nechcem velmi zasahovat..len by som sa chcela opytat ..o aky problem ide..myslim mishku......ak mozem to vediet....samozrejme....z
hylka, ja jej to nepoviem...o mojej chorobe vie, to stačí...A aj tak na mňa kašle..nemám záujem jej to hovoriť...keď mi je zle, tak sa radšej zavrem do izby, alebo idem von, kde nik nie je. Ona mi ani pomôcť nechce...
miska povedz jej to.na 100%.skus jej to povedat a nech ta pocuva a neprerusuje.si jejdcera.ja som to tiez tak urobila ked so m zacala mat PP.nepochopila ma sice ale ulavilo sa mi velmi.potom som nasla toto forum a tu mi pomohli najst cestu naspet.a teraz to neriesim s nou ale povedz jej to.mozes dnes nemas co stratit.len ziskat.a ten caj pomaha.ked mi byvalo na vracanie a to skoro dva mesiace vkuse kazde rano.pomaly to preslo ale musis sa o svoje telo starat.vies zdravi clovek ma tisic priani a chory len jedno a to zdravie.
hylka, mamku som sklamala na plnej čiare, už si nemáme čo povedať. A ak mi niečo povie, tak mi všetko len vyčíta, a dáva mi najavo aká som neschopná...Ale to je ok, má pravdu...a otec? Naši sú rozvedení...a máš pravdu, že mama netuší ako sa cítim...A nemám tu ani žiadnu kamošku. Odkedy začali tie problémy s jedlom, úplne som sa začala izolovať. 4r nechodím vôbec medzi ľudí, tá choroba ma trápi 8r. Na základnej škole sa to ešte dalo, neuvedomovala som si to, ale teraz:-(..je to peklo:-(
damaxy,
naozaj pomáha obklad z čajíku?