Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ozvem sa neskor
Kde je tá naša osôbka? Mishka kde si?Ja by som povedala,že máš u nás úspech.Zamestnala si nás všetky,myslíme na teba a nie stále len na seba.Nemáme teraz čas myslieť,že nám vôbec niečo je.Ozvi sa,všetky na to čakáme!!!!!
ahojte vsetci asi ma porazi ale nie neporazi akurat som zistila ze sa mi derie von horna osmicka spodne uz mam za sebou vytiahnute nemam miesto v sanke akurat som volala svojej zubarke tak mam zavolat neskor ze pozrie na starsi RTG. Pri minulej osmicke na jesen som zo dna na den tak opuchla ze som mala druhe lice pretrpela som vikend lebo ku cudzej zubarke nejdem a skoncila som na stomatochirurgii ziadna slava vam poviem od bolesti som brala tyzden lieky. Trochu mam strach si to dat vyberat aka bude reakcia na tie moje lieky. Co vy na to?
mishka napisala som ti mail ozvi sa prosim ta.
no ja sa tiez o nu bojim v jej veku je to tazke s mamou sami viete ze sa to neda niekedy. Idem jej napisat mail mne este nenapisala idem jej napisat. Dufam ze je ok. Aj ja by som jej najradsej zavolala keby som mala jej mobil.
peto BA a ina dik skoda ze uz musim ist prec ideme s mamou do mesta.vecer sem pridem
Misenka85@atlas.sk
ina napises mi jej e-mail?
myslim ze prehanadla iba upravuju crevny obsah, obmadzuju vstrebavanie a drazdia stenu criev. ked ma problem s vahou a da si 30tabl a obmedzuje to vstrebavanie, tak moze mat problem s mineralmi, ionmi a vyzivou, tak aby neodpadla z podvyzivy a krcov..
ona bola skôr na stánkach asi o bulímii prišla k nám len nedávno,tak nám to tu oživila vždy ked napíše to je diskusia.Milé dievča no kde si Mishka?