Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

mishka

Dievčatá, prepáčte mi to všetko...No, už mi je asi trochu lepšie, 2h som spala, len mi je stále smutno...Z tých liekov sa mi zvýšila teplota, mám zimnicu, a strašne ma bolí žalúdok- aj keď už trochu menej, až som sa válala po zemi:-( Neviem, ako ho mám ukludniť:-( Ale moja chyba...
hylka,
ja ku psychiatrovi nechodím, chodím len ku psychologičke.
barunka,
budem rada, ak mi dáš na tú dr. kontakt.
Jarka,
idem si prečítať ten mailík, ale nehnevaj sa, odpíšem Ti asi až neskôr, keby ten žalúdok nebol, tak aj hneď...
Tak len tak v skratke, prepáčte:-((

barunka

Mimochodom tu čítam Mishka,že si zo záhoria,ja tiež-môžem ti doporučiť veľmi dobrú lekárku,ak máš záujem.

hyla

teda ja sa tiez do skoly tesim na deti.je to super vzdy pridu s niecim novym.clovek pri nich hned omladne a tie situacie co musi riesit a najlepsie je to s rodicmi.ked dieta vyvydza v skole a pride rodic a vravi ake je to citlive dieta a ako sa sprava doma ako baranok.vtedy sa snazime vysvetlit ze v skole je ako odtrhnuty z retaze a oni to vobec neakceptuju.potom je to problem najst neake vychodisko a spolupracovat as rodicmi.niekedy aj vidno na nich ze si myslia -blba ucitelka-vtedy to cloveka boli.no ale rodicia su rozny.clovek si nevyberie.

damaxy

Ja som dnes nejaká unavená,ale mám toho doma trochu viac,takže ja sa teším ked už bude mat rodina po dovolenkách a deti budú sediet v škole.Potom tu zavládne taký správny stereotyp.Už mi bolo tých prázdnin dost.Prosím školopovinných nereagovat v zlom

hyla

ahojte tak ja som bola u mamy na obede a poriadne sme poohovarali dedinu.zmraka sa tu a kava mi poriadne bodla a teraz sa idem ucit.ta nasa miska ma riadnu depku ale ked sa zoparkrat vyrozprava ulavi sa jej.mne poradila damaxy vyplakat sa a pomaha to.ja som predtym vobec neplakala len sa premaha a teraz si aj poplacem.zabera to.clovek si ulavi.
miska mala by si zmenit psychiatra a mal by jej dat anidepresiva na ukludnenie aby zacala jasnejsie uvazovat a hlavne v klude.

tish

isla som trosku neskor spat aj lieky som tak vzala, takze som akosi mimo trosku ale nevadi:)sefku mam na dovolenke, vela toho riesit nemusim takze je to celkom fajn

barunka

tish.Ty máš tuším dnes svoj deň? Len tak ďalej.Keď vidím,že Vám je lepšie aj mňa to naštartuje a som v pohode.Idem dnes korčuľovať,chrániče mám.Od hlavy až po päty.aj ja prajem pekný zvyšok dňa.Dúfam,že sa Mishka ohlási.