Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Problém so spánkom riešim,tak že keď je dobré počasie(nemusí svietiť slnkoa byť 30 stupňov)jednoducho idem von na vzduch.Som tam čo najdlhšie.Pre mňa stačí pomalá prechádzka, zatiaľ čo syn okolo mňa pobehuje,takže aj ten sa fajn unaví.Bývam v činžiaku,ale veľmi rada chodím ku kamarátke hrabkať sa do záhradky.Vydržím tam celé hodiny.Medzitým medovkový čajík priamo zo záhradky a o deviatej som tuhá.Horšie spávam,keď chodím do práce,lebo nie je čas po robote niekam veľmi chodiť.
ja tiez kym zaspim tak si citam, len take neico lahke aby som nad knihou nemusela velmi rozmyslat alebo pri telke, zavriem oci a iba pocuvam pripadne nejaku peknu hudbu. ale stavalo sa mi ze som citala aj do 3 rana. inak nikdy, aj ked nemusim vstavat nespim viac ako 6 hodin. a som uplne na nervy ked je sobota a ja nemusim vstavat a stale sa skoro zobudim.
na rady damaxy som riešila problemy so spankom čitanim, križovky a upratovanie skrina pod.nemohla som pozerať telku ale ostatne spolu s dobrym čajom na spanie urobilo svoje.Teraz hovorim, mam problem že sa zobudim o3 o 4 a už nemôžem spať.Potom som cez deň jak mechom praštena a ked si lahnem tak zase večer nemožem zaspať.uvidim, čo spravia homeopatika doteraz mi vždy pomohli.
ja mam strasne zly spanok, velmi slaby, casto sa budim, mam pocit akoby som polospala. teraz to este ujde, ked vecer vezmem xanax ale bez liekov ja ani nezaspim.
tisch, ja dokedy ste o tom nepisali, tak som tomu neprikladala neaky vyznam, pretože som bola rada, že som sa zbavila zachvatov a všelijakych strachov a že vobec spim tak ako spim, teraz zase ma štve chrbtica a spanok.Ale dnes som bola na kontrole a doktorka mi zvýšila davky homeopatie tak uvidim, čo to urobí.mam pred sebou dni navštev, tak sa bojim tej unavy aby si nemysleli, že nas obťažuju, lebo skutočne som rada, že ich uvidim a u nas pobudnu, len ja sa citim neaka unavena a viem že je to aj kvoli tomu spanku.
No toto komu som to poslala?
Silvi prišlo,len teraz odbieham ana to potrebujem čas na odpísanie.Inak s tým spánkom som mala aj ja problémy.Išla som do postele okolo 11 tej o druhej som nespala ešte.Takže som to vyriešila po svojom Išla som si lahnút spánok neprichádzal,vstala som prešla som sa po byte,sadla na chvílu na telku,inokedy som si vzala niečo na čítanie,vždy som si niečo spravila na pitie,sojové mleiko.normálne čaj a to osladila medom a čítkala,lúštila krížovku.Po nejakom čase som išla opat skúsit.Najhoršie je prehadzovat sa a stále otázky no prečo nespím a už som dve hodiny hore a stále nespím,Nie ked nespím tak vstanem a spánok raz príde.Lenže potom si treba oddýchnut aj dlhšie.Neviem či všetky máte také možnosti,ale skúste.Tu ide nájst taký pokoj a niekedy fakt polhodinka a je dobre.Prípadne si dat vanu.No neviem niečo popremýšlajte a dajte vediet .Určite na niečo prídete.
damaxy nic mi neprislo.
ahojte baby idem sa damaxy pozriet. :-)
damaxy: pisala som ti mail, len neviem ci ti to prislo, lebo adresa bola zla, tak som ju potom opravila, ci dobre, to neviem.