Úzkosť

barunka

cez zimu som chodievala na jogu,bolo to zaujímavé.V septembri začnem znova.Je to ukľudňujúce,nie až tak namáhavé a sú tam príjemní ľudia.Zišlo by sa mi síce viac športu pri mojej sedavej práci,ale načo to preháňať.

hyla

zitka tak vtomto mas pravdu.je to boj s rodicmi stale si myslia re sme male deti.inaksie barunka tu zihlavu ti nezavidim lebo mne sa stalo podobne.vyskocila som na bratov bycikel a bac po dvoch metroch do garada.cosi mi tam poprehadzoval a bola som sama modrina .myslela som ze ho dobijem ako hada.a vsetci sa rehotali ako besni niezeby mi pomohli.musela som odtial sama vyliest!strasne s tymi maldsimi surodencami.
inak je tiez cvicim take cviky z kalanetiky aby mi brucho a boky nerastli,lebo mam s nimi problem a skacem na svihadle.
a tiez som zacala cvicit 5 tibetanov.je to take relaxacne cvicenie ale neviem ci mi pomaha.

Jarka77

mishka a ked budes mat cas hocikedy napis na ten mail dufam ze si dostala odo mna vcera.Ja som sa poobede uz nedostala k PC, trosku ma zobralo ten zub co mi rastie osmicka musi ist von lebo som predtym ked mi ina rastla mala velke bolesti.Mishka v maili mi mozes napisat kludne cislo na seba na mobil ja ti napisem svoj a ked sa budes citit hrozne zavolaj alebo napis sms-ku ja sa ti ozvem.Jarka

Jarka77

ahojte baby.Ahoj mishka dufam ze dnes uz je trosicku lepsie. Nemusis sa za nic ospravedlnovat my to chapeme. Vies aj nasi su rozvedeny od mojich 6 rokov tiez som mala pocit ze mamu vobec nezaujimam len moja sestra o 2 roky mladsia ju zaujimala ja som bola vzdy ta zla aj ked som sa lepsie ucila az toho roku po rokoch som jej povedala ze ty si ma nemala tak rada ako sestru a ona ze to nie je pravda a ja ze som to tak citila. Dnes sa vieme o vsetkom porozpravat ale chcelo to hodne casu. Poznam tie vycitky nie je to nic pekne.Nevadi snaz sa mat samu seba rada a robit vsetko pre seba mat nejaky ciel postupne si ho najdes bez ohladu kto ta pochvali proste tesit sa ze si. Ja sa tesim ze si a ze ti bolo vcera hoc len na chvilku lepsie. Ozvi sa dnes ked budes mat cas.My ta tu radi privitame mame ta radi.

tish

aj moja mama je uzasna, dost dlho sme si nevedeli k sebe najst cestu ale ked mi zacali tieto problemy dost ma podrzala, mamka nevie vyjadrit pocity, s tym ma velky problem. ale viem ze ma lubi, sice mi to povedala az ked som mala 20 ale povedala.
barunka: mna ziadny sport nebavi a ani ma nikdy nebavil. ja tancujem

barunka

Ahojte.Za seba musím povedať,že lepšiu mamu na svete nemá nikto.Je to trochu nevýhoda.Dlho som sa od nej nevedela odpútať,aj keď mám svoju rodinku som jej maznáčik.
No inak.Včerajšie korčulovanie dopadlo strašne.Chrániče som mala na dlaniach,na lakťoch,na kolenách a spadla som na hubu.A keby do trávy,ale rovno do žihlavy.O to by ani tak neišlo,ale či už byciklovaním alebo korčulovaním si zaplavím telo adrenalínom a na druhý deň som hrozne slabá.Vybijem si tým všetku energiu.Stalo sa mi to viackrát.Športuje z Vás niektorá?

zitta

Ahoj Hyla,
Ako keby si opísala moju mamu, máme sa na tom rovnako,a ja už mám 40. Už sme mali viac búrlivých výmenu názorov, no nepomáha to. Na istý čas je ticho, ale také povahy sa NIKDY nezmenia.

hyla

ahojte dievcata.tak dnes som mala super rozhovor s mamou.ja mam dost panovacnu mamu a ma vo vsetkom pravdu.hovorila som jej o novom byte a stale vsetko kritizovala nic jej nebolo dobre az som jej ani neviem ako povedala ze sa ma so mnou slusne rozpravat,lebo som dospela a mam vlastnu rodinu a v zivote som dost dosiahla a vela ludi si ma pre to vazi a tak nech ma necha na pokoji a ked mi nevie povedat nic pekne nech mi radsej nehovori nic.no a pozerala na mna zarazena ale nepovedala nic a potom odisla.
no a tak som si uvedomila ze cely zivot som sa snazila asi len preto aby ma pochvalila co sa teda nestalo.ze som sa jej snazila dokazat ze na nieco mam.ale asi to stale pre nu nie je dost dobre.
tak som na seba pysna ze som konecne dokazala sa jej vzopriet.a to mam 29.
dievcata prajem vam pekny den.ja uz krajsi mat ani nebudem.konecne sa citim slobodna.

zitta

Ahojte dievčatá,
Len sa na Vás kuknem, nestresujte sa, život je krásny.
Napíšem Vá jeden krásny citát:
" Nepokladaj sa za chudobného,keď sa tvoje sny neuskutočnili,lebo skutočným bedárom je iba ten,kto nikdy nesníval"