Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

hyla

miska preco to nepovies mame.to je fakt taka zla alebo si len teraz nerozumiete.ja si myslim ze by ti pomohla keby vedela ze si na tom zle.a ak nie bola by si si na cistom a nemala by si co riesit.skusila si sa s nou porozpravat ako ti je zle?myslim ze ona o tom ani netusi a to ta depeimuje este viac.pomohlo by ti keby si jej o tom povedala.ulavilo by sa ti a konecne by si vedela na com u nej si.vyjasni si s nou sytuaciu.a co otec? aky mas s nim vztah?

damaxy

Tak si daj obklad z čaju alebo studené lyžičky a chod sa vyvetrat a tie výčitky nechaj na ulici.Ved musíš si od toho oddýchnut.

mishka

...musím utiecť niekde von, keď sa vráti mama, nemôže ma takto vidieť..oči mám celé červené, strašná úzkosť:-(...a výčitky:-(

damaxy

Mishka ale ved ty si nepísala ty si to prežívala a bola ti zle.Neospravedlnuj sa,ved to môže príst na každého z nás .Možno to inušku vystrašilo,ale ona už vie s tým bojovat,vieš najhoršie je ,že nás spája len písmo a každému hlavou prebehne hocičo.Máme svoje problémy a pomáhame si tu.Takže to sem patrí.A ak ti pomôžeme nejako ozaj nám to robí radost.Takže si uži prechádzky nezabudni,že nie si sama aj ked fyzicky si.Tolko ludí na teba myslelo že zabojuješ.Pá

mishka

hyla,
ďakujem. Akurát som sama doma, mamka išla s kamoškou do Čiech. Poplakala som si, konečne nahlas, žiadne pretvarovanie sa, že mi je výborne, a teraz sa cítim lepšie. Odlahčená. Už aj ten žalúdok trošku povolil, som rada. A asi neuveríš, ale postavila som sa pred zrkadlo, vyhrnula som tričko a tomu žalúdku som to povedala:-( A keď som pred tým zrkadlom tak stála, nezabudla som obhliadať svoje telo, či všetko trčí tak ako má:-( Či viedieť brušné svaly-keď skáčem, či mi vyliezajú bedrové kosti, kľúčne, chrbtica:-(..je to zvláštne, ale nejako som si pri tom obhliadaní povedala, že to svoje telo budem mať rada:-( Ale to sa mi teraz hovorí, keď to brucho konečne splasklo..cítim sa teraz taká čistá..Idem si umyť vlasy, vyžehlím si ich a tak o 20h pôjdem s mp3 von. Skusím sa odreagovať. Som rada, že ma prešli tie samovražedné myšlienky, ale smútok stále ostal:-(..a strach...
Dievčatá, prosím, prepáčte mi ten dnešok. Ja sem už nikdy nebudem písať také veci, nechcem Vám ubližovať:-( Prepáč ina, nechcela som, aby sa v tebe prebudili zlé myšlienky:-(..a moja mamka má pravdu, som strašný sobec:-(

hyla

miska skus caje na ukludnenie zaludka.vsade v obchode ho kupit.aj sa tak vola.na precistenie organizmu mozes harmancekovy caj. na ukludnenie medovku,levandulu, matu, mozno ti ten zaludok troska napravia.teply cajik do brucha pomoze.a skus termofor na zaludok.troska ho vyhriat.a povedz mu ze uz ho nikdy tak nepokazis.musis sa mat rada a mat rada svoje telo.mas len blbe obdobie.ale je cas pohnut sa dopredu ist dalej.tak ukas vsetkym ze na to mas.