Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ina

silvi, ja som mala tiež predpisany neurol apotom xanax, ale neberiem ani jedno ani druhe.Som na homeopatii.Ja sice zaspim celkom dobre ale v nad ranomsa zobudim a už neviem zaspať.Potom som cely deň unavena a najradšej by som si lahla a spala, ale radšej sa premaham pretože potom je to s tym spankom ešte horšie.No zase na druhej strane som rada, že už vobec spim, pred tym som ani zaspať nemohla ked som mavala zachvaty.Je to každym dňom lepšie a lepšie.Ja som tiež rada, že sa možem aspon tu s vami porozpravať cez net, lebo v svojom okoli mam pocit, že som ojedinelý pripad a že aj tak ma nikto nechape až na par vynimiek, ktorym som tiež povdačna za pochopenie.ja mam stale neskutočne vela otazok na liečbu a už sama sebe leziem na nervy.

silvi

Concor som brala asi dva mesiace, polovicu. Mala som jedno balenie. Tlak mi merala obvodna lekarka asi pred tyzdnom, ale nepredpisala mi ho ona, ale nefrologicka ku ktorej by som mala ist v najblizsej dobe na kontrolu, tak uvidim co povie. Mam vsak pocit, ze sa mi nezvysuje, lebo sa citim celkom v pohode, az na tie zavraty, ale tie budu sposobovat skor lieky, lebo na uzkost mi predpisali nove, Paratonin a Neurol. Dufam ze z nich nepriberiem.Po citalecu som spala dobre, skôr teraz sa v noci zobudim a potom nemozem spat.

ina

Chcela by som pozdraviť dnes všetky baby, ktore tu spolu brazdime tieto stranky ale hlavne misku.Ja som musela včera odisť a dnes som sa nevedela dočkať kedy pojdem na net.Som nesmierne rada, že si miska zase medzi nami.cely čas som na teba myslela, ako by sme ti pomohli, ale najlepšie by bolo keby si navštivila psychiatričku.Netrap sa sama ked nemusiš.Tak držim palce!

ina

ahoj silvi,vidim, že aj ty si uživala concor, chcela som sa ťa spytať,už ho neberieš?Mne ho tiež dali a teraz si ešte davam polovicu.Prave dnes som bola na kontrole a povedala mi doktorka, že ho už nemusim brať ak nechcem,čomu som dosť dobra neporozumela.Vraj ak to zvladam bez neho tak ho mam vysadiť uplne.Ak nie tak ho mam ešte brať.Ako dlhosi ho brala a potom ked si prestala tlak sa ti už nezvyšuje?

hyla

sivlika ja tiez beriem citalec ale ja mam problem so spankom.nevedela som dlho zaspat az do jednej druhej v noci.tak teraz to riesim tak ze si dam frontin na vecer lebo potrebujem spanok.a tiez som mala zo zaciatku zvysenu nervozitu.no teraz je to uz lepsie.pomaly sa mi to uprvuje.

silvi

Ahoj hyla. Tlak nemam nizky. Mala som ho vysoky 150/95, a veľmi mi aj z likov (citalec)buchalo srdce, ale lekarka mi predpisala lieky (concorn)a keď som ich dobrala, tak sa tlak upravil na normal. Diky za odpoveď.

hyla

silvika a nemas aj nizky tlak?mne doktorka povedala ze lieky znizuju tlak,tak ho mam este nizsi a pijem vela vody denne a este k tomu aj cvicim alebo si zaskacem na svihadle.ale ten pitny rezim musi byt.a nepatri do toho kava.nesladene caje mozes tiez.
a drz sa teraz je take premenlive pocasie.ono to pomaly prejde.

silvi

Ahojte. Dakujem za rady. Dúfam, že mi to pomôže. Víkend bol trocha lepší. Záchvat som nemala, ale trápia ma len mierne závraty a neposlúchajú nohy. Keď sa donútim prejsť, tak je to trocha lepšie. Muž si myslí, že tie pocity a obavy z choroby mám len v hlave. Na to som prišla aj ja, ale chcela by som vedieť ako ich z hlavy dostať von. Je to dosť nepríjemné a niekedy sa cítim ako totálny cvok. Som rada, že sa aspoň tu môžem vyrozprávať, aj keď len občas, lebo doma nemám internet.