Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy, niekedy ani lezat nevladzem. asi sa privelmi opustam. ja si to aj uvedomujem, len mi nejde bojovat s tym.
Tish,tak vtedy nechaj všetko tak vylož si nohy zavri oči a dýchaj.Rob len to čo vládzeš.Mám pocit,že ta táto nepohoda niekedy prestáva bavit,no treba vydržat.
ja mam net aj v praci aj doma. a k tomu pohybu, nezabera mi ani to niekedy. teda hybem sa ked vladzem. niekedy som uz v takom bludnom kruhu, ze nie som schopna nic.
Je to dobre ked tu niekto je a dá sa s ním o našich chorobách a problémoch rozprávat.Tak sa hovorí,že zdraví to nepochopí.
Dievčatá aké máte možnosti byt na internete,celodenné,alebo len v práci,alebo v internet kafé alebo len večer,len tak ma to zaujíma,ja môžem celý den,mám doma,keby niečo ste potrebovali.
Vidíš Ina kludne tie prechádzky to by tiež mohlo zabrat,taká mierna únava,vyvetraná hlava a dobrý vzduch.Dobre.Takže ked nemôžeme spat,natlačit na spánok,ale zamastnat sa čítaním,lúštením,upratovaním,prechádzkou,kúpelom a hlavne spat ked to príde.Ciže nechat telo oddýchnut,ked si žiada.Asi tak by sme to uzavreli zatial?porozmýšlajme a sem s každou radou.Možno aj nieč zjest?Viete s plným bruchom sa drieme,no nie až tak že tažko len nejaký kúsok.
tieto problemy mam uz niekolko rokov. zacalo mi to na vysokej skole. narocne skusky, na kazdu mi vyhovovalo ucit sa v inom case, niekedy cez den, niekedy v noci, takze telo dostavalo zabrat a riadne. a odvtedy je to asi 5 rokov uz. ale ja som nespala aj ked som bola mala. odkedy som sa narodila, teraz sa sice mamka s celou rodinou smeje ale vzdy hovori, ze take dieta co nespi mi teda nepraje. mala som strasne vela energie a nepotrebovala som spanok, to jej aj lekarka povedala, ze staci spat par hodin denne, nie ako normalne babatka, ktore vela spia. tvrdi mi ze ked ma cakala nepila kavu ani nefajcila, no neviem. teraz spim tiez malo ale energiu teda nemam
Jarka skúsila som znovu,tak daj vediet
tisch, neviem ako dlho maš tieto problemy ale z vlastnych skusenosti ti môžem povedať,že bude to stale lepšie a lepšie.Ja som tomu ani nechcela veriť na začiatku ale ja som tu už od januara alebo februara takže som rada, že je to aspoň takto, že sa ako tak vyspim.Chodila som každy večer na dlhe hodinove prechadzky aby som sa prijemne unavila a skušala som čo mi vobec pomôže, dnes viem že hlavne ked je v rodine pokoj a nič noveho sa neudeje a ja pozitivne myslim.Ale to všetko malo dlhy proces sebaovladania a študovania technik na relaxaciu.
damaxy: som rada, ze ti to prislo, lebo som sa bala, ze som to poslala ktovie komu. Sedim v robote, mam zo sebou aj dcerku (9 rokov)a hoci mam co robit, neda mi to a musim sa pozriet na net co je nove. Cez prazdniny si to chvalabohu mozem dovolit. Majte sa vsetky krasne, fakt uz idem daco robit.