Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Tish a s tým opúštaním to ti tiež rozumiem,najradšej by si asi bola dakde sama a zabudnutá ja si myslím,že náš rozum je velmi múdry a nepočúvame ho.On to chce aby si bola sama a mala pokoj.To potrebuje,no my sa bránime,lebo sme nanahraditelné a všadepotrebné.Je to tak.Ked nás bolí noha lahneme si a vyložíme ju .A hlava nebolí v tom zmysle bolesti,len prosí o pokoj a pokoj.

damaxy

Tish a nemôžeš si vziat volno?Pn alebo dovolenku.Zmena pomáha.Odíst odtial a uplne zmenit na čas všetko,prostredie,činnost,ludí a tak.

damaxy

Barunka ja som poslednú polovičku Asemtru vzala v júli 2005 a odvtedy mi je dobre,lebo nedovolím nikomu a ničomu aby mi ublížilo.No niekedy sa viem rozhnevat.Minule mi bolo strašne zle ako pri záchvate prehanalo ma bolo mi do vracania a bolela ma hlava.Dalo som si polku xanaxu a po hodine opat polku,všetko sa ukludnilo aj žalúdok a ostatné.Bolo to také vypetie.Občas možno raz za 3 mesiace ma tiez niečo nahnevá a vtedy mi je blbo takže magné a polku xanaxu a upokojím sa.Myslím,že to ešte chce nejaký čas,ale ved to zasa patrí k životu.Jednoducho to čo niekto prejde len tak nás to rozruší a rozkolíše.Lenže ja to beriem,že to je ešte krátka doba aby bolo všetko o.k..

tish

barunka, chodim do prace, musim. musim rano vstat, dat sa nejak dokopy a vydrzat v praci, mam aj nejake povinnosti voci spolubyvajucim, upratat a tak a postazovat sa mozem tak akurat vam. ani na to nemyslim, mam teraz lieky takze viem, ze par hodin spat budem, ked ma nieco nezobudi, potom uz neviem zase zaspat. a citim strasnu unavu a niektore veci akoby som robila automaticky, podvedome, uplne bez rozmyslania. neviem dokedy to vydrzim, verim ze vydrzim kym zaberu lieky.

barunka

damaxy.Ty si už úplne bez liekov?chcela by som vedieť ako to prebiehalo,keď si ich vysadila.Ešte aj teraz mávaš tie stavy,že nemôžeš vyliezť z postele?

barunka

tish.Teraz chodievaš do práce?Keď to naposledy mňa tak poriadne položilo a odviezla ma záchranka bola som mesiac na PN-ke.S únavou som na tom bola podobne.Trvalo to dlhšie.Spala som hocikedy cez deň,kedy si telo pýtalo spánok.Skutočne som potrebovala dlhšiu dobu na zregenerovanie.Ale netlačila som sa nasilu do postele.Ty už cez deň myslíš na to,ako nebudeš môcť v noci spať,však?Jednoducho nemysli na spánok,ale rob niečo čo máš najradšej.Zamestnaj myseľ.Niekedy hráme s manželom do polnoci karty.Ten kto prehrá masíruje celý chrbát víťaza a to sa potom spinká.(väčšinou vyhrávam)maj sa

tish

najhorsie je ked sa clovek aj chce postazovat, ze je mu zle, nic viac iba vyslovit tu vetu bez zbytocnych otazok preco? ako? z coho? lebo ja si ich uz nekladiem, nemam na ne odpoved.

damaxy

Hlavne ked je nám zle treba si povedat je mi zle,ale to mi prejde.Nie prečo mi je zle,a zasa mi je zle,a preco je zle len mne a stále.Zoberte si kolko rokov nám bolo dobre a kolko mesiacov zle?ciže toho dobra sme prežili viac tak sa tam aj vrátime.Toto všetko je dôležité poznanie,čo prežívame a výsledok bude zdravie plus múdrost plus skúsenost.