Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mishka.psychiatrička Ti dá možno nejaké lieky a vysvetlí Ti čo sa s Tvojím telom deje.Ale psychologička ťa bude najprv počúvať,keď bude treba aj dve hodiny.A sama ťa akosi navedie k tomu,že existuje aj iná cesta,ktorá teba samú ani nenapadla.Pamätám sa ako som pri prvých sedeniach plakala a ani neviem ako,ale došli sme až do môjho detstva,kde to celé začalo.Mám úžasných rodičov,snažili sa ma vychovávať ako najlepšie vedeli.Žila som si ako v bavlnke trochu izolovaná od reality.Proste BOLA zo mňa naivka.Postupne som sa naučila inak vnímať svet.
Skús ísť tejto psych. je fajn,ona už bude vedieť ako ti pomôcť,uvidíš.
hylka, rodinu mam daleko, vztah mam taky ze som z neho uz psychicky rozlozena a on tiez. je to zlozite, ze sa tu ani nechcem rozpisovat:( obaja potrebujeme pomoc. a tu nemam dokopy nikoho.
ahojte dievcata.ja som si zobrala tabletku na spanie tak som sa aj vyspala.
tish mne velmi pomohol manzel a ani som si nemyslela ze ma pochopi.rodinka ti nepomaha?ja ich uz pomaly ucim ze aj ja si chcem oddychnut a mat len cas pre seba.pomaly sa to ucia.a co tie lieky, nezaberaju este? mne dala doktorka kym mi nezaberie citalec oxazepam a po nom som ako anglican kludna.inaksie sa tiez prechadzam po trave bosa to mi tiez pomah cerpat energiu.alebo mam vela izbovych kvetov a aj na verande.tak tam sa ukludnim.uchmatnem si troska casu pre seba a pomaha mi to.skus tish nieco na vypnutie mozgu.a drz sa.napis ked ti je zle.
dobre rano vsetkym. citim sa zase ako sa citim, chapete.
damaxy: ja neviem co mam robit. potebujem vypnut aj ked som iba 2 tyzdne po dovolenke, kde som bola s celou rodinou a nepadlo mi to dobre a mam uz iba par dni volna. a aj keby som mala ja ani neviem kam by som mala ist. a sama byt dlho nemozem, zblaznila by som sa. ale teraz nad tym nemozem rozmyslat, musim pracovat. preco mozog nema vypinac:( a naopak, pripadam si upne zbytocna a nanic:(
mishka. poslala som ti mail - tel. číslo svojej lekárky.
marfuška, nehnevaj sa, ale idem off, prepáč:-(( Potom dobrú nocku.
marfuška, lenže ja plačem každý deň:-( A ku psychologičke chodím 3 a pol mesiaca. Predtým rok ku sprostému psychiatrovi- to nemalo vôbec cenu! Len sa to zhoršovalo. Vždy som bola uňho 5 min. a bolo po terapii.
Mishka,ak Ti to pomože tak sa vyplač.Ja som si poplakala v nedelu.Tak sa to nejak na mna tiež nakopilo a potom mi bolo lepšie.Neviem v čom spočíva tvoj problém,nečítala som teraz posledné príspevky,ale nebolo by dobré, ak máš nejaké problémy,vahladat aj odbornú pomoc?
Ajojte dievčatá,
len vám chcem napísať, že dnešok ušiel, aj keď...alebo nič:-(...je mi strašne smutno, neviem opísať, čo sa so mnou teraz deje, tisknú sa mi bezdôvodne slzy do očí:-( Alebo to má dôvod, ja neviem:-(...no, a už revem:-( Je mi psychicky zle:-(((((( Ale nechcem vás napĺňať zasa negatívne:-( Radšej budem ticho...
Jari a ina,
prosím, prepáčte mi, že som vám neopísala ešte na mail, zajtra to napravím, dnes som na PC nebola..
hylka,
ja žiadne lieky neužívam, nechcem ich.
damaxy,
ja mám prístup k netu stále, mám ho doma..
Majte sa a opatrujte sa.
Ahojte dievčatá,
Ja som cestovala dneska s autobusom a zvládla som perfektne. Nič sa mi nestalo,hoci som sa strašne bála. Celý deň sme varili s mamou paradajky,a teraz som už veľmi unavená. Tak sa teším že už môžem do posteľe,a budem sladko spinkať:))