Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

combain

stava sa vam ze sa z nicoho nic dostanete do takeho stavu totalneho smutku ani neviete preco a z coho?len tak z nicoho sa rozplacete?

hyla

ahojte dievcata.tak dnes som tu len ja.u nas prsi.taky den na spanie a mne sa nechce ucit.moja mama sa tesi ze aspom hriby porastu.inak u nas na orave je ich vela.zistila som ze mi vypadavaju vlasy.mozno je to posokovy stav.a este nieco.ked sa mi vyhodil taky hrozny herpes dali mi v lekarni pangamin a ke si vytaminy na baze zivej kultury a jem ich uz zo dva tyzdne ale zda sa mi ze mi s nich rastu prsia.mam ich akesi vacsie a to nemam ani menzes.ja som taka chudorka a este po dietati ich mam skoro niake a splasnute ale teraz su vacsie.
dufam ze sa mi pre to nebudete smiat ale aj manzel si to vsimol.tak mam aspom o jednu spravu dobru viac.
pekny den dievcata.

combain

baby v piatok idem neurologovi a ten mi da tabletky asi zasa xanax.mam taky problem ze nemozem si dovolit ho brat kvoli praci.reagujem nan tak ze stale by som spala a nemozem sa sustredit ani rozmyslat.a to si nemozem dovolit ked chodim do prace a mam tu toho narvaneho kazdy den, vstavam o pol6 a nemozem sa prebrat z postele tak si to neviem predstavit s tymi pirulami.asi neexistuje nieco co mi pomoze a pritom mozem normalne pracovat...

hyla

tish precitala som si predchadzajuce.ty byvas v podnajme sniekym.to nevadi.ked nemusis moc sa s nimi nebav.teraz si ty dvolezita.je to tvoj zivot.hovori sa 100 ludi 100 chuti.tak ti nemusi kazdy vyhovovat.staci ked k nim budes slusna a je to.a mysli na to ze sa liecis a ze ti bude zo dna na den lepsie lebo lieky v tvojom tele uz pracuju.ja som si pisala vecer na papier co som urobila cez den a kolko casu som venovala sebe a svojmu telu.mne doktorka hovorila ze ked sa mi nakopia stresove hormany v tele je najlepsie neakou cinnostou ich vyplavit.tak pechadzky a mysliet pozitivne snazit sa najst na vsednych veciach krasu.pocuvat sum stromov hluk mesta a ludi.podla mna by si potrebovala este nieco k tym liekom ako ja mam kym ti zaberu.ja mam oxazepam.kus poprosit doktorku.ja to poznam.mne ich dala lebo mi bolo zle a musela mi zmenit antidepresiva seroxat na citalec a to boli dva tyzdne hrozne.tak som skoro hystericka sla k nej nech mi da hocico len nech mi to zaberie okamzite lebo nevladzem, tak mi dala ten oxazepam.a ten mi pomohol. skus a uvidis.naco sa trapit.

jolanka

Ahoj baby, dnes ma caka hrzny den, idem si povybavovat iste resty do skoly ,uz teraz ma boli zaludok,ale musim.Snad to zvladnem.Damaxy da sa na teba nejako nakontaktovat,potrebujem s tebou hovorit o niecom mimo fora, netyka sa to mna,ale jednej osoby ktora potrebuje nasu pomoc a ty ju poznas.Prosim napis mi svoj mail.