Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

No a nám zapli o 14 hodine elektrický prud striedavý striedavý skarátka elektrický prúd a ja som s nimi vybabrala,inak som ani o tom nevedela a bola som celý čas so sestrou v meste,kupovali sme farbu na radiator a na stenu

Jarka77

silvi dobre kludne dojdi ked budes tu. Zatial som nastastie len jednu skusku opakovala z manazmentu raz tak dufam ze piaty uz bude v pohode ale keby nieco ozvem sa.

silvi

Dobre je to akurat na to,aby demotivovali normalnych ludi mktori si chcu prilepsit. Ja som dnes volala do poistovne ale len ohladom uhrady penazi a konecne mi to normalne nejaka baba vysvetlila. Ale za vypisanie tych otrasnych tlaciv by nam mali dat Nobelovu cenu.

ina

jarka,ved ja som to všetko prežila od januara,ale hned ako som začala chodiť psychiatričke tak mi tito blaznovstva prešli, ja nechapem, čo sa to tu zase objavilo!?

Jarka77

ina asi az taky nie nemam tlakomer doma a na pohotovosti som mala ani neviem kolko len povedali ze vysoky ze to je zo strachu. Ale strasne mi busilo srdce potom som mala uz taky stav ze mi trpli prsty na jednej ruke myslela som ze dostanem porazku. Ta psychika je taka krehka vec.

Jarka77

ina ja som si myslela zo zaciatku tiez ze asi umriem a na pohotovosti rozculili ste sa ? a ja ze nie aj tak mi pichli magne a bolo. Ani moja obvodna nema paru co to je PP lebo som ju v ten cas otravovala vsade mozne ma posielala az sme s mamkou vyhladali tu jej kamosku.

silvi

Diky za pozvanie. Mozno sa niekedy zastavim, dam Ti predtym vediet. Aj ty ak by si mala nejaky problem so skolou, daj vediet. Ak budem moct tak pomozem.