Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

silvi

Jarka, tak rychlo pises tie prispevky, ze kym ja zareagujem, tak je asi aj neskoro. Ak robis DP u nej, mas to v pohode. Ona Vas aspoň niečo naučí, čo sa niektorých ostatných "osobnostiach" určite povedať nedá. Napríklad taký ŠK. Síce je to môj spolužiak, ale keby ma mal učiť, tak neviem, neviem.

tish

ja uz by som do ziadneho prveho ani posledneho rocnika ist nechcela :) 18 rokov nonstop chodit do skoly stacilo:)a to matersku skolku som vynechala:))

silvi

Kamoška ide do prvého ročníka bakalárskeho štúdia a tiež sa bojí matiky. Ani sa nečudujem, neviem v akom rozsahu máte jednotlivé predmety, naši majú aj s cvikami na jeden predmet 8 hodín, teda osem štyridsaťpäťminútoviek, čo je strašne málo a o tych piatkoch ani nehovorim. My uz prvakov preto ani neberieme.

Jarka77

tish ja uz mam toho tiez niekedy plne zuby a niekedy si pripadam ako informator baby sa ma pytaju co nove atd. A ja tak viem ako vy :-))

Jarka77

to ja niekedy zabudnem ze kedy som to mala a kamoska kolegyna ma tiez tak ako ja ta sa jej len potom bytam ze ci ma ci co:-)

tish

nooo to znie ako synchronizovana ruja :))) neber to v zlom to ja som trosku profesionalne deformovana, na intraku sme sa smiali, ze mame vsetky naraz, takto pekne sa nam zladil cyklus co sme boli vsetky spolu v kuse :)))

Jarka77

baby aj vam to tak blbne ja napr. kym nieco nenapisem nevidim novsie prispevky lebo mi dava stare takze stale aspon nieco napisem a vidim ze co a ako :-)