Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
uz sa spis nasiel jasne ze to prischlo mne ja tu mam rusit veci porazi ma z toho spis z roku pana :-)
ja take neznasam, ze odkladat nieco co sa da vybavit hned. take sa aj mne tu stava. proste nieco od niekoho potrebujes a on na to proste kasle lebo to nesuri, mna ide vtedy slak trafit!
tish tu ide o pristup vies oni su tu vsetci pravnici az na mna ja som len bc :-) ale s PC viem ovela lepsie ako oni aj ine veci lebo som robila aj na sprave ale nejde o to. Proste je tu stranka a snazis sa ju vybavit a povie ti ze nech pride inokedy ze teraz nebudeme hladat. Akoze to ja nechapem a ani sa tym nezatazujem nech si riesia to nie je moja stranka.
silvi a beries nieco nejake lieky? Ja ku psychologovi nechodim len ku psychiatricke. Raz som bola u jednej a onicom akoby hadala z coho o PP nemala ani paru.
noo tvarit sa viem aj ja :) a uz som zistila ze sefka tiez nevie vsetko a niektore veci ovladam lespie:) tak mi to aj dvihlo sebavedomie trosku:)
tish ja som sa len zatvarila pred sefkou ze co ja s tym tak nejak nervozne isla za strankou kaslat na to.
Posielam vtip co som dostala od kamosky:-):
40 lidí. 38 myslí na jídlo a 2 na sex. Co je to?
SVATBA!
40 lidí. 38 myslí na sex a 2 na jídlo. Co je to?
ZLATÁ SVATBA!!
40 lidí. Všichni myslí na sex. Co je to?
FIREMNÍ ZÁJEZD!!!
Ina so mnou sa to začalo diať takisto asi v januári. Myslela so si, že je naisto po mne. Keď som začala chodiť k lekarke, tak to prešlo. Niekedy je to lepšie, ale záchvaty sa vracajú. Psychológ hovorí, že ma vnútorne niečo trápi a mám sa vyhýbať stresu. Aj dnes som mala taky zvlastny pocit na srdci, z nicoho nic ma premkol strach, ale povedala som si, ze to prejde a preslo. Niekedy, ma aj strasne bolia nohy, az palia a vzadu aj chrbat, ked mam dostat menzes tak je to intenzivnejsie, ale zvyklas som si na to a snazim sa to nejako predychat. Drz sa. Silvi
jarka aj ich posli do kelu:)
ina ved na to sme tu :-) ostatni nas asi tazko pochopia. Zajtra ja idem k svojej som zvedava kolko budem cakat ona je vzdy zaneprazdnena ale nevadi zoberiem si najake lustenie :-)