Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

ja take neznasam, ze odkladat nieco co sa da vybavit hned. take sa aj mne tu stava. proste nieco od niekoho potrebujes a on na to proste kasle lebo to nesuri, mna ide vtedy slak trafit!

Jarka77

tish tu ide o pristup vies oni su tu vsetci pravnici az na mna ja som len bc :-) ale s PC viem ovela lepsie ako oni aj ine veci lebo som robila aj na sprave ale nejde o to. Proste je tu stranka a snazis sa ju vybavit a povie ti ze nech pride inokedy ze teraz nebudeme hladat. Akoze to ja nechapem a ani sa tym nezatazujem nech si riesia to nie je moja stranka.

Jarka77

silvi a beries nieco nejake lieky? Ja ku psychologovi nechodim len ku psychiatricke. Raz som bola u jednej a onicom akoby hadala z coho o PP nemala ani paru.

tish

noo tvarit sa viem aj ja :) a uz som zistila ze sefka tiez nevie vsetko a niektore veci ovladam lespie:) tak mi to aj dvihlo sebavedomie trosku:)

Jarka77

Posielam vtip co som dostala od kamosky:-):

40 lidí. 38 myslí na jídlo a 2 na sex. Co je to?
SVATBA!

40 lidí. 38 myslí na sex a 2 na jídlo. Co je to?
ZLATÁ SVATBA!!

40 lidí. Všichni myslí na sex. Co je to?
FIREMNÍ ZÁJEZD!!!

silvi

Ina so mnou sa to začalo diať takisto asi v januári. Myslela so si, že je naisto po mne. Keď som začala chodiť k lekarke, tak to prešlo. Niekedy je to lepšie, ale záchvaty sa vracajú. Psychológ hovorí, že ma vnútorne niečo trápi a mám sa vyhýbať stresu. Aj dnes som mala taky zvlastny pocit na srdci, z nicoho nic ma premkol strach, ale povedala som si, ze to prejde a preslo. Niekedy, ma aj strasne bolia nohy, az palia a vzadu aj chrbat, ked mam dostat menzes tak je to intenzivnejsie, ale zvyklas som si na to a snazim sa to nejako predychat. Drz sa. Silvi

Jarka77

ina ved na to sme tu :-) ostatni nas asi tazko pochopia. Zajtra ja idem k svojej som zvedava kolko budem cakat ona je vzdy zaneprazdnena ale nevadi zoberiem si najake lustenie :-)