Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

silvi viem o com pises lebo mamka tiez zhanala plno informacii na to zdravotne a mala nervy lebo v poistovni ti nic nepovedia vyplnte toto toto toto alebo toto toto toto somariny no naco to je dobre nechapem.

Jarka77

ina to som mala ja na zaciatku tlak vysoky busenie srdca a nemoct sa nadychnut ja som mala aj hrcu v krku akoby a jasne na pohotovosti magne po 3 raze ma to prestalo bavit tam chodit tak som isla ku psychiatricke mamkynej kamoske a jasne PP ale odkedy beriem lieky nastastie nic (klop klop klop) sakra to je pliaga ta nasa PP musime ju kopnut niekde het. To fak ako mi tish napisala radsej nohu aj 2x ako raz dostat PP.

ina

cely deň bol taky o ničom ale dostala som menzes tak som si myslela že to mam z toho ale večer som si zobrala knihu do ruk a lahla som si, v tom mi niečo preskočilo na srdci a začala ma zima striasať,palili ma ruky ,nohy,na hrudi.a už som aj zabudla, že či je to neaka panicka reakcia alebo čo.Tak som sa strašne lakla a hned som si išla tlak zmerať lebo som myslela že zomieram.Tlak som mala 190/117 a tep 122.skoro som skoprnela.rozmyšlala som že idem na pohotovosť ale potom som si pomyslela že zase mi tam daju magne a bude,potom som sa zase bala a tak to bolo asi do 4 apotom ked mi tlak klesol na normal tak som zaspala.hned rano som vvolala doktorke a potom som išla k nej.Vraj po dlhom čase sa zase ozvala moja panika a mam sa ukludniť,že ved to poznam, že neumieram,Ale to keby som ja vedela!!??

tish

jarka strasim ci strazim..tazko povedat :))) uz odpisujem :)

ina ahojcek, neboj to prejde, ja uz som svoje dnes poposielala kade tade nech si ide a neotravuje ma.

silvi

Jarka,To je na Tomášikovej alebo na Komenského? Ja chodím na Tomášikovu a pekne ma toho roku naštvali. Zaplatíš dane - poctivo, potom si Zajac vymyslí ročné zúčtovanie poistného.... No oplatí sa Ti vôbec niečo robiť?
Idem si asi uvariť kávu, lebo ma nejako rozbolela hlava z toho.