Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ina

ahojte dievčata,idem si k vam na chvilu sadnuť.Mam taku hroznu noc za sebou a teraz som prišla od doktorky.Je mi po dlhom čase na figu a to je slabe slovo.

barunka

jarka ty fakt píšeš ako blesk.No káfíčko mi voní po celej miestnosti.Musím si švihnúť idem sa o druhej školiť.Och, tí nadriadení vymýšľajú furt nejakú robotu ako keby nebolo dosť,že som do nej došla.Toľko úkonov človek musí spraviť,kým sa dotrepká do práce a ešte aj robiť musí.V piatok máme s mužíčkom mojim 5. výročie.Chystá pre mňa vraj veľké prekvapenie.Už som ho sfukla,prečo mi to hovorí už teraz.Do piatku mi to môže aj bok vyvaliť ako sa u nás hovorí.Potom vám poviem čo geniálne vymyslel.

Jarka77

silvi ja som na exekuciach ale ked nieco nevies kludne napis jarka7711@azet.sk moja mamka robi uctovnictvo zivnostnikom ked tak sa jej opytam ona vie stale viac ako ja kedze ja uz tie dane len vymaham :-).

Jarka77

no musim nieco napisat kedze az potom vidim prispevky. Ja som silvi na jednotke daniaku co by kamenom dohodil z banicaku :-).

silvi

Jarka a na ktorom daňovom robiš? Robim daňove priznanie mojmu mužovi, lajdakovi. Keby mňa nebolo, tak neviem čo by robil. Vieš, okrem toho že je normalne zamestnany, má aj živnosť, čím mi poriadne skomplikoval život, lebo mu robím účtovníctvo. Ale dnes som mu povedala, že by mi za to mohol dať aj dajakú výplatu....