Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
stale ma boli ta hlava
Ina, v takej silnej podobe sa mi zachvaty vracaju asi raz za mesiac. Ale viem o čo ide, tak sa už tak neznepokojujem ako na začiatku. Ináč, taký menší atak (nepríjemné pocity a slabosť v nohách)mávam tak raz do týždňa. Ale myslím si že veľa o sebe rozmýšľam, kedy sa to vráti a pod., takže aj to môže na moju psychiku vplývať tak negatívne. Teraz začínam trocha športovať, cez leto som veľa plávala a dosť mi o pomáha. Inak ak mám čo robiť, a som niečím zamestnaná, nemyslím na paniku, horšie je to cez víkendy. Ale snažím sa to prekonať, chodila som pravidelne na magnézium a to mi dosť pomohlo. Už mesiac som nebola, tak mám pocit, že aj preto sa dost zhorsilo. Ale možno som si to len vsugerovala. Fakt neviem. Skús sa lekárky spýtať, či by ti ho nemohla pichnúť. Moja lekárka hovorí, že 30 je taká očistná kúra.S
poznam niečo hnusnejšie ked ti trpne cele telo,tu nohu pomaličky rocvičiš,ale tato pliaga trva trochu dlhšie.
tak to mame asi podobne typy co neradi cakaju :-). To ja radsej tiez vybavujem veci.
juuuuuuuj strpla mi noha to je hnusne
ja mam doma tiež podobneho.robim mu učtovničku,poštarku, bankerku a ešte nemonovane funkcie a ked nahodou ide niečo on vybaviť,tak strati nervy že tam musi chvilu čakať a že si vobec niekto dovolil jeho nachať čakať.tak sa potom sem tam hanbim a radšej to idem ja vybaviť,ved nemam ine na praci ,nie?!
silvi mojmu tiez trosku viac trpezlivosti chyba on ked ma cakat ta by ho porazilo ale ked ja cakam to je v pohode. Muzi su asi taky. Ale s ludmi je to rozne su taky s ktorymi sa da a su taki co vstupia do dveri a uz vies ze ta naseru. Proste hadacie typy.
tish tak sme dve. Ale ja chcem najst ona nie a ja mam byt ta zla a povedat mu ze nie teraz. No pochopis a nakoniec i tak ho najde a povie ze mam to urobit. To nie je problem ale najprv nech nehovori ze to ma cas.
Jarka, ked uz hovoris o tych spisoch s nimi mam aj podobnu skusenost. Muz si prehlasoval zivnost z rodneho bydliska do Kosic ked sme sa prestahovali. Normalne sme vsetko obehali aj tam aj v Kosciach na OU. Z OU sme ho mali doniest na DU. Ja uz som stratila nervy, tak som svojej polovicke povedala nech si aspon raz daco vybavi sam tak sa teda vybral na OU na Hroncovu. Posielali ho z jednych dveri do druhych, vsade si poriadne vystal radu (aspon raz)a vsade mu povedali, ze nic nemaju a spis im neprisiel. Az sa nastval, buchol päsťou po stole a baby sa tak naľakali, že za pol hodinu veru ten spis našli. Keď mi to potom povedal, tak som bola rada, že mu to len tak prešlo. On je velky nervák a nie je zvyknutý ako mi ostatní smrteľníci, že na úradoch treba mať poriadnu dávku trpezlivosti. Myslel si, že keď ma tituly pred aj za menom, tak neviem čo. Tým babám tam to bolo jedno, kým sa poriadne nevytočil. Odvtedy radšej takéto veci vybavujem sama.
silvi a ako často sa ti vracaju zachvaty a v takejto silnej podobe?Mne sa to za cely čas nestalo,mavam neprijemne pocity, ale to sa da rozhnať dychanim, cvičenim ale toto ma uplne vykolajilo.ved som bola na takej dobrej ceste,fuj!chce sa mi revať.