Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
este hodinu a pol a padla, chces vybavit spis a hucia ti tu nech pride inokedy a pod. akoby som nemohla teraz to vybavit a kaslem na to nech si to riesia
ina vobec nic si! ja sa tiez len vam postazujem nikomu inemu
ale tu sa musim rozculovat lebo ja som mala niekedy spis potom som bola na inom oddeleni a teraz ho ma kolegyna a stary spis ktovie co mal a sefka isla za nim ci co
trochu som to tu zamorila ale ste jedine baby,ktorym sa bez vyhrad takto vykecam, okrem mojej psychiatričky.
tu som
ahoj damaxy :)dnes je tu naozaj fajn :)
dakujem baby,pevne dufam,že sa to dnes nezopakuje.ten tlakomer ukazuje naozaj dobre,mala som ho u doktorky aj teraz.Teraz mam normalny 130/85,mavam aj normalnejši ale ešte som vyklepana zo včerajška.a neako sa nemožem uvolniť.
Ja rinka a čo to tam máte za poriadok,aký spis a hladat?chúda naše,potom sa ani nečudujem že nevieš čo skor,ked musíš tie spisy hladat a potom robit.
Ja mám dnes z tohto náško klubu radost,lebo rovnaké dušičky sa stretli,aby si pomohli a dalšia radost aj ked tu nie som ani o kúsok rozhovoru neprídem.No dakujem tej múdrej žene ktorá vymyslela internet.
Inuška,vieš pre čo si to dostala?Trochu stresu sa nahromadilo a námahy,niekedy aj radosti.Takže kým sme nie na 99 percent,všetko treba dávkovat opatrne.Ale bude dobre.A ten tlakomer je určite dobrý?Ked tak vela ukazuje.Inak v tomto prípade 1 magné,ked neprejde po hodine ešte 1 magné a až potom na pohotovost,To mám od lekárky,takže aj u nich je postup rovnaký.