Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

este hodinu a pol a padla, chces vybavit spis a hucia ti tu nech pride inokedy a pod. akoby som nemohla teraz to vybavit a kaslem na to nech si to riesia

Jarka77

ale tu sa musim rozculovat lebo ja som mala niekedy spis potom som bola na inom oddeleni a teraz ho ma kolegyna a stary spis ktovie co mal a sefka isla za nim ci co

ina

dakujem baby,pevne dufam,že sa to dnes nezopakuje.ten tlakomer ukazuje naozaj dobre,mala som ho u doktorky aj teraz.Teraz mam normalny 130/85,mavam aj normalnejši ale ešte som vyklepana zo včerajška.a neako sa nemožem uvolniť.

damaxy

Ja rinka a čo to tam máte za poriadok,aký spis a hladat?chúda naše,potom sa ani nečudujem že nevieš čo skor,ked musíš tie spisy hladat a potom robit.

damaxy

Ja mám dnes z tohto náško klubu radost,lebo rovnaké dušičky sa stretli,aby si pomohli a dalšia radost aj ked tu nie som ani o kúsok rozhovoru neprídem.No dakujem tej múdrej žene ktorá vymyslela internet.

damaxy

Inuška,vieš pre čo si to dostala?Trochu stresu sa nahromadilo a námahy,niekedy aj radosti.Takže kým sme nie na 99 percent,všetko treba dávkovat opatrne.Ale bude dobre.A ten tlakomer je určite dobrý?Ked tak vela ukazuje.Inak v tomto prípade 1 magné,ked neprejde po hodine ešte 1 magné a až potom na pohotovost,To mám od lekárky,takže aj u nich je postup rovnaký.