Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ina nie ale zda sa mi ze sestra ju ma ona ju citala a bavila sa na tom asi si ju poziciam ked ju uz niekomu nepozicala
silvi paretin som brala teraz beriem remood rano a vecer frontin ale je pravda ze uplne to zabralo tak asi o mesiac ze som nemala ani pocit unavy lebo zo zaciatku som bola strasne unavena ani som nevedela ako porobim skusky ale nastastie to preslo
este necelu hodinku spala by som
jarka čitala si knihy:ženy su z venuše,muži z marsu?Tam su presne tieto stvorenia vystihnute.Ked som ju čitala tak som si myslela,že napisali knihu o mne a o mojom mužovi
silvi,dnes mi povedala doktorka,že je neuveritelne pri mojom vyťaženi ako stale nad sebou rozmyšlam,mne aj ked nič nie je tak rozmýšlam, čim to je a niekedy sa mysleou vraciam ake to bolo ked som mala tie zachvaty.som proste blb.ale zaujimave je ,že som si ešte v sobotu hovorila ako mi je fantasticky,že keby mi bolo takto už stale tak by som bola spokojna.
Jarka beriem Paretin, polku na deň a Neurol 0.25 jeden denne. Ale nezdá sa mi, že to nejako pomáha. Na druhej strane si myslim, ze sa to ani tak rychlo neda. Beriem ich už asi 3 tyždne. Predtym so mala Citalec, ale strašne som sa z neho potila a srdce mi buchalo akokeby som behala maraton. Tak som šla k inej lekarke, psychiatričke a tá mi nasadila nové lieky.
ina si ma pobavila tak tak to su chlapy
no uz som vzala paralen hadam to prejde
jarka to su neni podobne typy to je jednoducho chlapsky syndrom,v ich pokoleni to je uplne bežne
uz som rozcvicila :-)