Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

ina nie ale zda sa mi ze sestra ju ma ona ju citala a bavila sa na tom asi si ju poziciam ked ju uz niekomu nepozicala

Jarka77

silvi paretin som brala teraz beriem remood rano a vecer frontin ale je pravda ze uplne to zabralo tak asi o mesiac ze som nemala ani pocit unavy lebo zo zaciatku som bola strasne unavena ani som nevedela ako porobim skusky ale nastastie to preslo

ina

jarka čitala si knihy:ženy su z venuše,muži z marsu?Tam su presne tieto stvorenia vystihnute.Ked som ju čitala tak som si myslela,že napisali knihu o mne a o mojom mužovi

ina

silvi,dnes mi povedala doktorka,že je neuveritelne pri mojom vyťaženi ako stale nad sebou rozmyšlam,mne aj ked nič nie je tak rozmýšlam, čim to je a niekedy sa mysleou vraciam ake to bolo ked som mala tie zachvaty.som proste blb.ale zaujimave je ,že som si ešte v sobotu hovorila ako mi je fantasticky,že keby mi bolo takto už stale tak by som bola spokojna.

silvi

Jarka beriem Paretin, polku na deň a Neurol 0.25 jeden denne. Ale nezdá sa mi, že to nejako pomáha. Na druhej strane si myslim, ze sa to ani tak rychlo neda. Beriem ich už asi 3 tyždne. Predtym so mala Citalec, ale strašne som sa z neho potila a srdce mi buchalo akokeby som behala maraton. Tak som šla k inej lekarke, psychiatričke a tá mi nasadila nové lieky.