Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ina

jarka už tu niekto spominal tu knihu,musim si ju prečitať.A prave som sa rozhodla,že ani ja už nechcem taketo zachvaty,ked som ho nemala vyše pol roka čo sa tu zas ukazoval?Chcel ma takto vytočiť?!

ina

silvi všetky tieto veci praktizujem a do teraz som ich každemu odporučala a ako som hovorila mala som dojem že sa bližim k dobremu brehu rieky,ale šup a je tu lidoop,a nepomohla ani prechadzka ale zase mi dobre padol rozhovor s doktorkou a samozrejme s vami.a tebe čo bolo cez vikend?

silvi

Jarka a nepribrala si z Paretinu? V letaku sa píše, že sa z neho priberá a to by som nerada. Inak unavená som z neho aj ja. Celý deň by som len spala, aspoň minulý týždeň. Teraz som dosť vonku, chodíme na meračky (akurát dnes som sa z toho vyzula), tak sa mi to podarilo nejako rozchodť. Aj ty si mala niekedy taký zvláštny pocit, akoby si mala niečo so sdcom, alebo čo?Z ničoho nič ma premkne taký zvláštny strach, ale našťastie to potom prejde.

Jarka77

ja odkedy viem ze mam PP tak som zachvat nemala proste viem co mi je ze neumriem takze ak aj to trosku na mna ide hned si poviem von z mojej hlavy. A ako damaxy vravela ze ked sa dozviem co mi je spadne zo mna ta zataz z toho nevedomenia co je s tebou a stalo sa uplne som od vtedy bola pokojna az som nechapala. Ja uz nikdy nechcem mat zachvat som sa tak rozhodla.

tish

no mne sa teraz isto nechce nic zistovat...nech si sefka nemysli, ja padam o pol hodinky a bezim za sisi. este si musim napisat na papierik co jej chcem povedat aby som na nieco nezabudla.

Jarka77

ina ale dakedy som citala knihu miluj svoj zivot ta je tiez dobra myslim velmi vhodna pre nas asi by som si ju mala zas precitat.

silvi

Ina aj ja mam podobnu skusenosť. Len v piatok som si vravela ako mi je fajn a cez vikend to na mna zasa prislo. Viem, že by som nemala o sebe toľko rozmýšľat ale neviem to. S tým si musíme poradiť sami. Skús nejaký šport, alebo si vyjdi s kamoškou niekam von, možno Ti to pomôže. Držím palce. S