Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jarka a to zbožňujem,to ti poviem.to bežne robi moj šef
silvi nie ja som schudla asi 7 kg a teraz uz som v pohode tak tych 5 kg mam naspat. Inac to je v pohode aj mne bolo zo zaciatku tak divne ze asi srdce to nas len nas mozog chce oklamat ale my sa nedame :-)
Mishka neviem ale zistim ti ale len jedna taka je a pisala ju zena :-)
no nemam ma porazit sefka mi poslala vzor a potom mi poslala ze ten je zly ked som jej napisala mail ze to asi nie je dobry a ze sorry
myslite baby,že to mohol sposobiť aj menzes?hormony?niektore ženy maju vrajvtedy taketo stavy a problemy s tlakom.
na taketo stavy mi pomahalo:tlačiť si bod medzi palcom a ukazovakom,v takej jamke a jemne si masirovať lalok ucha.Je to taka sranda,ale mne to pomahalo.a samozrejme čaj na dobry spanok.
ina: cez vikend ma z icoho nic premohol cez deň taký zvláštny pocit, akoby pri srdci, a strach. Podobné stavy som mala aj v januári, len intenzívnejšie. Vieš, vo štvrtok som bola u svojho psychológa, možno že to bol dôsledok rozhovoru, alebo ja neviem z čoho to bolo. Takisto v noci sa z ničoho nič zobudím na to, že sa bojím. Zaspím skoro, lebo chodím ukladať dcérku, ale potom sa zobudím a už neviem zaspasť a lieky na spanie moc nechcem brať.
tisch až ti zavidim, že ti padla ja sa budem ešte do večera otravovať v bratislave.tak krasny večer!teda hlavne pokojný..
už som ho poslala a ani ti nebudem hovoriť kde,ale žeby to slovo nepoznal?!
ina do kosa s nim! pripadne aj do kelu a inam! :)
papa