Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

Ahojte dievcata,dnes som bola u lekara a teraz som tu konecne s vami a hadajte ako sa mam na peknu prt,uz tak tyzden, ale snazim sa.Jaj,jaj tie uskosti a to by som sa mala tesit zo zivota ved je taky krasny.

damaxy

ina a tie internáty čo si behala a zaporiadit dcéru to bo stres tak sa nečuduj,to je dôsledok.Z toho vidiet,že to ešte nie je najlepšie.Takže sa uspokoj,všetko naberie staré kolaje ana chvílu nám bude dobre.My sme citlivé duše a stým asi nič nenarobíme.Neviem či nejaký chladnokrvní tyrani mali PP? asi nie.

damaxy

takže jarka má na dnes zarobené,ja mám už odrobené a čo zbytok?To čo tish povedala že psych.rovná sa šiši ale Sisi je normálne honosné.A hlavne je to také naše dobre tish.Ja mám velmi rada ked nejaká príhoda alebo niečo má výstižné pomenovanie a pre určitú skupinu taký svoj výraz.A teraz k tým vašim stavom,lebo to sú len stavy a toznamená,že prechodné.Takže inuska Silvia a dalšie,aj ja samozrejme,niekedy to príde a kedže to poznáme vôbec sa nezlakneme,práve naopak začneme skúmat čo bolo čo to spustilo a nabudúce sa takému vyhnút.To je v podstate dobre,lebo to nás trochu aj pribrzdí.Silvia prišla zmena,práca,škôlka,rytmus iný toto je vysledok a ked si v klude v noci tak to z nás ide von,vždy z ničoho nič.Noste si dievčatá alebo banániky alebo magné so sebou.Všetko čo dodáva akúsi bezpečnost mat pri sebe a hovorit si keby tak toto urobím toto použijem a v konečnom dôsledku nič sa nestane.Ked je nevolnost nikto nevie o čo ide poviem je mi tažko pustite ma sadnút a podobne.

ina

ja len hladam dovod prečo sa to stalo,ale asi tam neni dovod.jednoducho ked som už raz chulostiva na taketo vnemy tak si asi musim zvyknuť nato a nalakať sa ked to sem tam pride,že?!až si už išla tak aj tebe prajem pokojný a krasny zvyšok dňa a dakujem ti,že si tu so mnou stravila poobedie,pá

Jarka77

ina damaxy hovorila ze menzes to zhorsuje asi hormony ale ja beriem lieky este aj na stitnu tak to na mna tak nevplyva

Jarka77

ina vies co ja sa na to dnes mozem vies co urobim to zajtra lebo uz nemam na to nervy. O 15 min mi padla takze sa pomaly idem balit.

Jarka77

ina asi ja som tu knihu uz spomina je fakt dobra. Kupila som si aj sila pozitivneho myslenia ale ta ma nejak nezaujala a v podstate je vsetko v tej knihe miluj svoj zivot aj prakticke cvicenia na dusu :-)