Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

Dobrééé ráánko! Čaká nás ďaľší krásny deň. U nás už slniečko svieti, aj keď je trochu chladno.Popíjam kávičku a mám chvíľu čas.Tiež evidujem deň akýsi kratší, ale to je aj tým iným režimom po prázdninách.Je viac povinností. Deti treba vychystať do školy,škôlky.A muža tiež.To je ďalšie také decko.Treba mu šaty,desiatu,budík nachystať.Každé ráno po ňom skontrolovať kúpelňu,lebo večne nechá rozsvietené. No čo by si bezo mňa počali.

damaxy

kedze zajtra ešte asi budem spat ked vy budete pit kávu tak vás už dnes pozdravujem lebo si myslím,že to bude poslednejší prispevok a nikto ma už dnes neprepíse iba ak ja.Takze dievcatá myslim si že svieti slniecko a sa vam celkom darilo po ceste do práce.Musím uz ist syncek chce buvat majte sa zajtra

inka

a s tym časom maš tiež pravdu,ja mam tiež pocit že niekto ubral aspon 20min z hodiny.nemam požehlene,nemam povysavané ale zase mam ine veci povybavované.a dnes som si kupila neake handričky na seba ako som sa motala v tej blave.tak som sa odmenila.ešte si idem dať niečo pod zub a idem si čitkať neaku romantiku.

inka

to je prave to damaxy,že niekedy to viem a inokedy som zase uplne v koncoch.som ako na hojdačke,raz tam a potom zase oproti.ale pomohla si mi,maš pravdu,mali by byť na to aby mi pomohli.