Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Via som si trochu ta pocitala vedla v téme a môzem ta upokojit aj z vlastnej skúsenosti,ze si naozaj na zaciatku a stav sa ti bude zlepsovat.Len ako som aj parkrat popisala svoje skúsenosti,lieky sú len prvá pomoc a ostatné nase pričinenie.Odstránit zo života alebo naučit sa zit s tým čo nám tak uškodilo.Zatial ale nechaj lieky nech ta spracujú do štádia,aby si zacala rozmýšlat čo s tým urobís no bez dalsej ujmy.

tish

no rada by som ale som tak unavena ze ani spat sa mi neda ale vzala som uz o 8 lieky tak uvidim a rano idem na odbery tak musim skoro vstavat, ale som sa rozhodla ze do prace uz nepojdem, stacilo mi 2 dni po sebe do vecera.

damaxy

via,také veci sa stávajúnajma ked su tie stavy uzkosti akoby neustále.Vtedy som mala aj ja také pocity ale všetko prejde ked sa psychika zlepší.

via

tish,u mna je to tak,jednoducho sa citim dobre a zrazu mi zostane dost uzkostne a potom zacne prsat atd..myslela som ze je to nahoda ale stava sa mi ti dost casto,takze asi to nebude len nahoda.a teraz ked vidim ze mas podobny problem je mi to jasne,diky