Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
silvi,to je fakt dlho.môžeš si aspoň dopisovať s našimi babami,ktoré sa môžu pripojiť aj doma.ja sa už pomaly musím rozlúčiť.o chvíľu máme poradu s naším najvyšším a potom šup sa domov alebo žeby do mesta.Zase ma drží nakupovacia mánia a nie a nie ma pustiť.
Aj ja som tu. Poslala som Ti mail Jarka. Dnes tu musim byť do pol siedmej. Sila, nie?
no co porabate baby:-)
tu som
barunka ani ja som nebola u vestici lebo ja tiez co ma byt nech sa stane. A dobre si urobila s tym marodom
dam no ved aj ja :-) ako sa mas slniecko nase
horoskopy už dávno nečítam,ovplyvňovali môj život,lebo podvedome om myslela na hlúposti. Ani žiadnej kartárke či veštici by som v živote nešla.Nech si život ide po svojom.
Jedného maróda som už prehnala domov. Kvapkalo mu z nosa a nemohol prestať kýchať.Tak som mu dala do ruky bundu a tašku a padaj bacil.
damaxy suhlasim s tebou aj v tej knihe co som vam neraz spominala "miluj svoj zivot" je take ze vstanes rano a aj ked prsi si povies ako je dnes pekne prsi mam rada dast to bude pekny den proste ze si mozes vybrat bud sa budes tesit ako pekne prsi alebo budes nastvana a dnes prsi je to vzdy na nas ako sa rozhodneme to vnimat o tom to je a to my dievcata by sme hlavne mali praktizovat hladat si to pekne cez den hocico.
ahoj damaxy no nech si je teda studenu ked vymysla. Joj tie svokry niektore
maji tak to skus tak urobit ze si das napr. po polovicke kazdy vecer potom stvrtku a potom az vysad uvidis to bude lepsie