Úzkosť

damaxy

Barunka ty teda vieš byt rázna ale tak niekto musí rozhodnút múdro.Prosím ta aku farbu máš na vlasoch ty?Daj mi aj číslo aby som si mohla pozriet ako vyzerá,lebo ja sa tiež snažím o odtien zlatožlto medenj tmavšej.Je to pekný odtien v mojej predstave.

damaxy

Ja mám teraz volako menej času a nechápem,ako je to možné ked den má stále 24 hodín.Dúfam,že to nikto ešte neskrátil,lebo tak sa mi zda občas ako by ste aj vy mali kratšie dni,teda,že vám kde tu pochybí nejaká hodinka.Ten náš psisko,no neviem či nebude o dva mesiace aj otcom,dobre že nemusí platit alimenty.

damaxy

Inuska ahoj,no dobre,že si pochválila Inušku a ja ta tiež chválim,že si to tak zbehala po BA.Ja by som povedala a išla za psychologičkou a uvidíš,ked budeš mat tie tlakové lieky,ako ten tlak bude vzorne vyzerat.Ak ti ich dal,rozhodni sa ked je s tebou zle,no lieky sú na to aby pomáhali.Máš už tolko vedomostí a skúseností a myslím,že už vieš aj počúvat svoje telo a vieš čím mu pomôžeš.

inka

ahojte dievčata,tak dnes slavim mimoriadny uspech.zvladla som prejsť križom kražom centrum bratislavy a to v hlavnej špičke o pol 4 .ale taka som bola hotova ako keby som behala =po himalajach.ja som vždy bola len tak po okrajoch alebo v NC a tam sa lahko odbočuje z dialnice.no a druha sprva je že som bola rano na kontrole a dali mi tabletky na tlak.hovorila som že mi niekedytak strašne vyleti tlak, tak sa mu to nepačilo a povedal mi že radšej to mu pomôžeme.ale teraz neviem či mam isť ešte psychologovi a povedať mu to alebo si to rovno dať.vraj je to psychicky podmienene ale treba to skusiť,čo vy nato,mate niektora s tym skusenosť??

Jarka77

silvi ja pomaly koncim to je fakt sila no konecne mame zapocet z tej logistiky zapisany na nete uz len tu diplomovku ale cakam na index ale on bude tento tyzden urcite.

silvi

Majte sa pekne dievcata, idem uz domov, podarilo sa mi spravit robotu skor, takze tu nemusim byt do pol siedmej.
Damaxy napis nieco povzbudive, potom mam hned lepsiu naladu.

silvi

Dobre nakúp barunka, aj ja potom este mierim do mesta, lebo dcerka ma zajtra narodeniny, idem jej kupiť darček až dnes, aby ho doma nenašla.