Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

no inka ja som robila mriezkovy tak ti ho napisem: jednu heru zmiesas s 250g cukru ma byt praskovy ale dala som krystalovy lebo iny nebol potom pol kg hladkej muky 1 cele vajco a trochu mlieka a hnietis cesto. Das na plech ja davam aj papier na pecenie s tym ze asi 2/3 rozvalkas na ten plech. Postruhas jablka a posypes skoricovym cukrom na to urobis so zvysneho cesta take mriezky pasiky a podavas tam a upecies ak chces mozes tie mriezky potriet zltkom no mne sa nechcelo.

inka

čau jarka,a taky jablkovy kolač by som si veru dala,daj recept aky si robila,ja robievam jablkové pyte alebo zavin.

Jarka77

Ahojte baby ja som dnes trosku neskor lebo som mala plno vybavovaciek. Pekne je dnes pojdem si asi urobit kavu. Ja som vcera robila cestoviny s nivovo-sunkovou omackou. A dnes asi leco bude. Este som vecer piekla jablkovy kolac do 22 hod tak sa mi rano nechcelo vstavat aj teraz ma berie na spanie uz som po obede:-)

inka

damaxy čo si dobre dnes varila?a ešte som začala byť aj neaka hladna.neviem či je to z toho cvičenia alebo z čoho ale jedlo ma vždy bavilo pred tym ako mi začalo byť zle a mam pocit že sa mi vracia aj chuť do jedla.čo neviem momentalne či je dobre alebo zle,vzhladom na moju nakupovaciu maniu,vieš aby mi to bolo aspoň mesiac dobre ked potom priberiem...!!!

damaxy

len nakupuj,to znamená,že ta zacalo volačo bavit v živote a to je dobre,potom budeme chciet chudnút,potom aj cudzím sa páčit a potom ...chichi chi

inka

ahojte dievčence,tak vidim, že všetky usilovne pracujete.
damaxy chcela som si kupiť aj neaky kostymček a to veru 44 nemali,tak som si objednala dnes z neckrmannu,no uvidime či sa to bude dať nosiť,väčšinou od tial všetko vratim späť.mam neaky nakupovaci ošial.neviem čisa nebudem zachvilu liečiť aj z manie nakupovania :))

damaxy

podarila sa mi Lubochna,takze idem za povinnostami,prajem pekný den a myslím,že už pekný den neberieme ako frázu každodennú,ale naozaj zhmotnené pekno

damaxy

idem skusat sa objednat do Lubochne ako to uz od pondelka ba figu od stvrtku skusam,asi ma čaká nejaký dobrý termin,ked sa zatial nemozem s MUDr skontaktovat.No raz sa to musi podarit a lieky si vypýtam v lekárni hadam mi predajú

damaxy

tak ahojte uradničky,ja teraz tiez uradujem vypisovala som takú malú pokutu čo zaplatime mestu uradnícke som iste utobila radost,poštárom urobím radost a ja si pomyslim svoje.