Úzkosť

damaxy

A tie preklepy to skúsam vašu inteligenciu,lebo ja viem dobre písat aj tromi styrmi prstami naraz chi chi chi chc

damaxy

Barunka pre teba specialne,nečítaj horoskopy ani ja nečítam,sny sa snívajú a nezaoberaj sa s ich význammi.Jednoducho ráno ked vstaneš sa pozri rýchlo von oknom a rozmýšlaj čo budeš robit.Lebo čo si človek stále hovorí sa napokon zhmotní,takže ja stále len a len pekne.Svet preto možno nebude krajší,ale mne je z toho lepšie.Niekedy sa aj ja naštvem a pokričím,ale potom sa rýchlo niečím pekným odmením a snežím sa íst ako predtým.A tí chorí v práci,len nech to nepodcenujú,ja by som sa opýtala a myslíš,že robíš dobre v tomto stave byt v práci a aj každú hodinu 2 krát,aby sa to zhmotnilo a oni si pobrali veci a išli domov do postele ležat kam aj patria

damaxy

bola aj kamoška tá zasa opatrovala malú kým sestra bola odbehnutá kvôli elektrokárom a tí neprišli,takže popri tom som varila dva obedy,lebo svokre bolo v noci zle,takže okrem madarských reznov som urobila aj žemlovku a predstavte si pýtam sa ideš jest ?a máme len toto?a ja nie ešte pre teba žemlovku,že zatial nie je hladná.Asi až ked vychladne a bude treba zohriat.No ved mám mikrovlnku.Takže tak a vyšlo aj slnko.

damaxy

no ahojte,pes mi ušiel preskočil alebo sa pdhrabal do susedovie záhrady,objednávam sa do Lubochne,no nestalo sa mi aby od štvrtku som sa tam nedovolala,vyzvána a nič,poslala som aj mail a nič,hovorila som aj so spojovatelkou,čo robit,skúsajte dalej,hadam sa zájdem objednat osobne,či čo,normalne som už nastvaná,no ved ešte poskúsam a neviem kde som si zapotrošila mobil,mne to je len na oštaru ten vynález.

barunka

ja viem iris,to je tá ,,úžasná´´ schopnosť si niečo vsugerovať.najviac vtedy keď niekomu z okolia stalo to alebo tamto.
Kašlať na to. Čo pekné budete dnes robiť?

maja80

jarka77 ja som u psychiatra nebola. bola som iba u obvodaka a on mi dal neurol, aby som si dal ked budem nervozna. Najskor som ho brala 3x denne potom som si ho davala iba 1x na noc. Teraz od piatku som si ho nedala vobec a v pondelok vecer ma to chytilo.

iris

urcite by ta to auto zrazilo,keby si s anevratila,moja zlata, pretoze bysi cely cas premyslala o tom,co sa ti zleho asi stane ked ta cierna macka az by si si taka zamyslena a zahlbena do tvojich uvah nevsimla,ze si vysla z chodnika na cestu a zrazilo by ta to auto.vskutocnosti by si si to sposobila sama a ziadna macka, chuderka.zeby auta boli tak inteligentne aby mali prehlad kde komu aka macka presla pred nosom a zamierili rovno na toho chudaka? takze tomu never, nevsimaj a nic sa ti nestane. vskusaj a uvidis,oslobodis sa od tych povier co vymysleli kedysi nasi predkovia vo svojej nevedomosti a sklonu prisudzovat vsetkemu nejaku nadprirodzenost. krasnulinky dnicek

barunka

ja viem,že sa tým nemám zaťažovať,ale som poverčivá. Keď som ešte šoférovala a prebehla mi cez cestu čierna mačka,tak som sa vrátila domov. Pre istotu.Teraz sa z toho smejem, ale ktovie,možno som si zachránila život alebo auto.hahaha