Úzkosť

barunka

mimochodom.Píšete aké je ťažké zohňať oblečenie veľkosti 40 a vyššie. Ja mám síce 36/38,ale nie je to také jednoduché.Som krpec,mám 162 cm.Úplne všetky nohavice mám upravované na moju postavu.Všetky sú mi dlhé(šijú ich pre tie nohaté,tenké slečny).Boky mám širšie a pás veľmi úzky,takže ešte aj v páse sa musia upraviť.A čosa týka svetrov,tým že som plochá ako 14-ročný chlapec všetko na mne visí ako vrece.Takže asi tak.

barunka

ahojze žienky,ja som včera musela odísť z práce. Mala som nejaké krízu.Stŕpli mi ruky a hrozne ma to vystrašilo.A možne to bolo iba z chrbtice.Každopádne som išla domov.Syna mám u švagrinky-spolu maródujú.Volala som jej ako sa majú a nakoniec z toho bol hodinový rozhovor.Poznáme sa osem rokov a ešte sme sa tak neporozprávali.Preberali sme náš život,aký je,ako si s nami robí čo chce a nepýta sa.Zistila som,že aj ona hoci nemá PP máva tiež veľké depresie.Je však veľmi silná.Spolu sme si poplakali aj zasmiali sa.Včera mi úžasne pomohla.Mala by študovať psychológiu a nie ekonomiku.Chcem tým všetkým povedať,že bolo zbytočné tajiť,že chodím psychiatričke a že beriem už viac ako rok lieky na PP,depresie,úzkosť.Veľmi sa mi ulavilo,keď som jej to mohla povedať,bez pocitu,že si o mne bude myslieť,že som neurotik alebo magor.

tish

no rada by som ale som tak unavena ze ani spat sa mi neda ale vzala som uz o 8 lieky tak uvidim a rano idem na odbery tak musim skoro vstavat, ale som sa rozhodla ze do prace uz nepojdem, stacilo mi 2 dni po sebe do vecera.

damaxy

Mudro a ja sa ti chystam porozpravat nieco vesele,ale musiš sa pripojit a neviem,či máš dnes ešte chut a silu na taký debat?