Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
silvi len mi napis z ktorych predmetov co mam v PC to ti poslem mailom.
Ahoj Jarka, poslala som ti postu. Pisem len tak narychlo, lebo mam dnes nabity program a celu noc som nespala. Este som ta chcela poprosit tie prednasky pre kamaratku, vies co sme sa rozpravali ze je teraz prvacka na Vasom odbore. Mozes jej ich pozicat? Bude ti velmi vdacna. Tesim sa na utorok, pokecame, nemusime ist hned domov. Maj sa pekne, neviem ci budem mat dnes cas este sa ozvat. Keby nieco, mozes kludne zavolat aj na mobil. S
nejak mi to tu nefunguje
barunka aj my sme radi ze ta mame :-)
tu som
ááách,keby ste počuli ten povzdych.Som tak rada,že vás,,mám´´.
jolanka mas pravdu je to len malicka porucha :-) a ludia ktori to odsudzuju je ich vec. Nikdy nikto nemoze povedat ze sa mu to nestane. Mne sa to stalo i napriek tomu ze sa da povedat ze som flegmatik ale za posledne dva tri roky som prezila vela stresov a nechalo to na mne tieto nasledky ale nevadi budeme zdrave aspon viem ze zivot si treba vazit a chranit hlavne to dusevne zdravie.
ja uz som trosku pribrala naspat svoju vahu lebo od zaciatku choroby som najprv schudla 7 kg a uz mam spat svojich 5 ja mam zas iny problem tiez mam tak cislo 38 boky sirsie :-) ale hoci mam vysku 171 cm tak mam tiez zas opacny problem ako ty vela krat mi chyba takych 3 cm do dlzky nohavic no neprisijem zvysok :-) a zas havlovky nechcem :-)
Ahoj barunka,tak vidis nie vzdy je to tak ,ze nas ludia odsudia,ved PP je len porucha,ale ludia su vseliaky dokazu ta odsudit za hoci co.Takze ti co ta chapu pri tych bud a ostatnym sa vyhni ,pripadne ber s nadhladom.
ahoj barunka pekne rano. To je super ze ste sa tak porozpravali. Pozri ja sa nehambim ze chodim k psychiatricke moje kamosky to vedia su normalne baby a vobec ma za to neodzudzuju, proste je to doktor ako kazdy iny a naco sa trapit.