Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Tak ja už v práci končím, majte sa pekne. Veľmi sa teším po týždni uvidím to moje dieťa a beriem ho na cirkus. To bude zážitok.Tak užite si víkend ako sa len dá a v pondelok sa hláste - povinne:) papa
Jarka este neviem z akych predmetov, sice som s nou bola na zapise, ale pamätam si akurat Matematiku. Ved potom to upresnim.
Máš pravdu idem na obed a asi aj ostatné baby. Takže mňamky na to. Ešte snáď stihnem napísať.
takže ešte pitný režim,aj pre seba pripomínam
takže ak nikto nepríde ja odidem,tak.Všetky papkate asi,ja pojdem konečne robit s láskou tie koláciky,lebo ma to za rána napadlo a mám ako sa u nás hovorí zamiesenô
Silvi normalne vam zavidim s Jarkou,že nepojdeme domov pokecáme,múdro múdro bude vam dobre.
Jolanka inak si chýbala,dúfam že si prebrala napísané chichi
A velka skoda,že nemôžeme si z tých našich postáv prerozdávat centimetre a kilá lebo ako celok máme jednu dobrú postavu,čo vy nato?
ahojte dievčence-včeličky usilovné,a ranné vtáčatká.Barunka to aj ja mám sesternicu a ked je tu tak sa tolko nerozprávame ako po telefone a aj si tak povieme kedprídeš podebatujeme no najlepšie je po telefone.A k tym chorobám,si ja myslim,ze ludia odsudzujú a boja sa toho co nepoznajú,AIDS,napr.a všetko psychické,lebo ja si to tiež pamatám psych.oddelenie s rôznymi typkami a vykrikovačmi a taká je predstava ludí,psychiatria,kazajky,klietky,a trasenie a vykrikovanie.Lenze to sú bohužial už tazke ochorenia.My máme stavy to znamená,že sa s tým dá poradit.Naštastie sú na to lieky a metody ako sa toho nášho zbavit.Každý múdry človek dokáže druhého vypočut,pretože vie,že choroby nepoznajú triedenie,múdrych hlúpych,bohatých chudobných.Proste zahniezdia sa kde so im chce.A ked počúvame iných,môžeme sa len poučit.Tak.
ahojte tak som tu a nepisem vam z kanclu ale zo svojej postielky. bola som dnes na odber, no rozpichane mam obe ruky a jeden celkom obstojny hematom...sestricka za to az tak nemoze, to ja mam na figu zily:( ach jaaaj