Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a prečo si ich vysadila?
joj,bola som piect druhú varku,doobeda slivkový a kakaovník a teraz kakaovníky.Takže som chýbala,ked ste písali,Inuška a mohla som ti poradit,taký maliarsky igelit za 20 sk od steny k stene a roboty by si ušetrila,no ked nenapíses tak čo?Inak preco mi tie kakaovníky popraskajú vie niekto?
čaute baby,som uplne zničena,boli sme upratovať ten prenajaty byt.Maliar dal viac farby na zem ako steny!Rano som stavala o 4,lebo som brala hned dceru do školy na 7 teraz sme sa vratili.Ešte zajtra to neako zariadiť a môže byvať.A to je vonku tak krasne?!idem sa teda prejsť ešte z poslednych sil nech sa aspoň trochu predycham...
a inac ako si zijes?
asi hej a teraz len vydrzat kym sa aspon trochu vybije
no čo stvorený do dnešnej doby,za to môžu rodičia
tak a som opat tu,bola som sa kupat na termalnom kupalisku a ten moj maly bol jak vodnik, dokym sme tam boli bol vo vode a aj tak bolo malo, ked sme odchadzali vsetci o tom vedeli taky krik robil, ja stale neviem kde to moje dieta berie energiu,mat tak polovicu tej jeho,ja a muz sme zniceny a on plny elanu.
tie čo lubite horské túry,ako pozerám tým smerom,idealne počasie,príroda farebná,slniečko hreje a tých upachtených turistov aj vetrík poovieva.Inka a tie čo sme trochu staršie len dobre obandážovat,zobrat pirule od boliestok a môžme vyrazit.