Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

via

tomas neboj sa schizofrenia je psychicke ochorenie ktore sa väcsinou prejavuje tym ze clovek trpi bludmi a halucinaciami,vytvara si v hlave svoj vlastny svet v ktorom zije,tomu chalanovi to zacalo tak ze pocul hlasy ktore nikto iny nepocul,PP je uplne ina psychicka porucha.a kedze si sa uz liecil,keby si mal schizofreniu na to by lekari prisli,ale naozaj co sa tyka travy ruky prec!

tomas81

damaxy-ja tu travu uz nefajcim,preboha sak by som sa asi zblaznil.No vazne neviem co by my bolo keby na take stavy ake mam teraz by som si zafajcil.To by som asi zomrel

damaxy

Napadol ma pri tom taký vtip Hovorí Arana Dežovi:Deži našla som gombík.Deži na to:No,gombík by sme už mali,tak len kabát k nemu prišit.

tish

no nazdar, vidim ze vo velkom riesite, co sa tyka travy, mladost pochabost, tiez som skusila, chvila veselosti a potom depresia a zachvat ako hrom.takze na tom nieco urcite bude.

tomas81

damaxy-nene,fajcili sme to asi dva tyzdne a az potom to prislo.
a ten zoloft beriem stale,uz styri roky,asi pred rokom som ho nebral asi tri mesiace,bolo my dobre,som si myslel ze uz som zdravy,ale zase to nejak pomalicky prichadzalo az som zas musel uzivat lieky

via

tema trava:ked som chodila na psychoterapiu pred rokmi zoznamila som sa aj s pacientmi s tazkymi poruchami,bol tam jeden chalan mal vtedy 21 rokov,po case mi povedal ze ma schizofreniu,pytala som sa preco to ma a tak bola som zvedava.povedal mi ze ludia sa so schizofreniou väcsinou uz narodia ale prepukne az okolo 20 roka zivota,povedal ze mu prepukla potom ako fajcil travu,a doktori mu povedali ze to bol mozny spustac,preto som nazoru ze moze to mat nieco spolocne,ta trava ti dopomoze-mozno k tomu ze skryty problem prepukne.depresivni ludia by nemali vobec fajcit a pit kavu,co ja samozrejme nedodrzujem ale travy by som sa od toho vypocuteho pribehu nikdy nedotkla-preistotu!