Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jolanka ale ja si myslím,že tieto látky vyvolávajú euforiu a môže to súvisiet.Každý jedinec je iný a thomas bol mladý a takto to mohlo zaposobit.
grandaxin je proti uskosti a nemal by byt tlmivy,neurol tlmivy asi je
Jolanka a prečo ty nie si ešte zelená?
via to je preto,že povieš nemôzem dýchat.alebo ze ta dusí,alebo ten tlak a tep sa zvýši.Jednoducho ich to nenapadne a ani sa nepýtajú, povačšine.No a ak ti nebodaj niečo aj nájdu,tak sa tento problém odsúva i ked pretrváva.Ja som tiež asi po mesiaci alebo dvoch išla na psych.A lutujem,že som nešla skor,lebo som si to len zhoršila.Ale presviedčali ma počkaj,ešte to vyšetrenie a tamto.Preto ja verím a počúvam svoj vnútorný hlas ako to volám.
tomas osobne si nemyslim,ze to mas s toho vies jeden s faktorov to moze byt,ale samotne asi nie.Ono je na pomyslenie preco si po nej siahol aci uz tam nieco nebolo,nejaky problem.
inak Jolanka je zdravotnícka takze jej rady sú aj z iného uhla tuk súhlasím s tým čo napísala a postupuj ako ti radíme a samozrejme príd sa sem vyzalovat a podebatovat.Spolu ludia viacej zvládnu.Tak tak
tomas a kolko ze si jej bral?